Ντεμπούτο Τσιτσιπά στο Μαϊάμι

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα κάνει το Σάββατο το ντεμπούτο του για φέτος σε Masters διοργάνωση, αγωνιζόμενος στον 2ο γύρο του Miami Open, κόντρα στον lucky loser, Νταμίρ Τζουμχούρ.

Ο Έλληνας τενίστας, Νο2 του ταμπλό στη Φλόριντα, θα μπει στο κεντρικό court των εγκαταστάσεων περίπου στις 18:30GR με στόχο να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, μετά τον χαμένο τελικό από τον Ζβέρεφ στο Ακαπούλκο, πριν λίγες ημέρες.

Πάντως, δεν

αναμένεται να έχει εύκολο έργο, μιας και ο Βόσνιος αντίπαλός του, είναι κάτι σαν τον κακό του δαίμονα στο Tour. Οι δυο τους έχουν τεθεί αντιμέτωποι τέσσερις φορές, με τον Τζουμχούρ να προηγείται 3-1 στο Η2Η.

Μάλιστα, το Νο126 του κόσμου, επικράτησε του Στέφανου στην πιο πρόσφατη συνάντησή τους σε Masters τουρνουά (Παρίσι, 2018).

Ο Τσιτσιπάς βρίσκεται στον 2ο γύρο έχοντας περάσει bye την πρώτη φάση της διοργάνωσης, ενώ ο Τζουμχούρ, ο οποίος μπήκε από το… παράθυρο στο κυρίως ταμπλό μετά την απόσυρση του Τιάγκο Μοντέιρο, κέρδισε στα δυο σετ τον Κέβιν Άντερσον την Πέμπτη.

Πέραν του Στέφανου, το Σάββατο θα αγωνιστεί στον 2ο γύρο και ο Θανάσης Κοκκινάκης. Ο Ελληνοαυστραλός θα αντιμετωπίσει στις 23:00GR τον φορμαρισμένο Ούγγρο, Μάρτον Φούτσοβιτς, σε ένα άκρως ενδιαφέρον matchup.

Ο Αντρέι Ρούμπλεφ θα παίξει τα ξημερώματα της Κυριακής (01:00) κόντρα στον home favorite, Τένις Σάντγκρεν, ενώ τις πρεμιέρες τους στο τουρνουά θα κάνουν και οι Ντένις Σαποβάλοφ και Άσλαν Καράτσεφ.

Όσον αφορά το πρόγραμμα στο γυναικείο ταμπλό του Μαϊάμι, ξεχωρίζει το ντέρμπι της Άσλεϊ Μπάρτι με την Γέλενα Οσταπένκο στις 17:00GR. Όπως επίσης, σπουδαίο ματς αναμένεται ανάμεσα στην Βικτόρια Αζαρένκα και την Αντζελίκ Κέρμπερ στις 21:00GR.

Σιμόνα Χάλεπ, Ίγκα Σβιάτεκ, Ελίνα Σβιτολίνα και Μπελίντα Μπένσιτς θα διεκδικήσουν κι αυτές με την σειρά τους, την είσοδό τους στον 4ο γύρο του θεσμού.

MIAMI OPEN MEN’S DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-6h)

MIAMI OPEN WOMEN’S DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-6h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Ντεμπούτο Τσιτσιπά στο Μαϊάμι appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα