Ντιμιτρόφ: “Είμαι σε ένα διαφορετικό μονοπάτι στην καριέρα μου” (vids)

Πιο ώριμος, πιο δουλεμένος, πιο αποφασιστικός αλλά το ίδιο τεχνικά άρτιος…

Ο Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ που κάποτε τον αποκαλούσαν “baby Fed”, αν και διανύει το 33ο έτος της ηλικίας του, το τελευταίο διάστημα παίζει το καλύτερό του τένις και διασκεδάζει με την παρουσία του στο court, περισσότερο από ποτέ.

Μετά την επιβλητική νίκη επί του Αλκαράθ στα προημιτελικά του Μαϊάμι, ο Βούλγαρος αρτίστας κατάφερε να κερδίσει και τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ στον συναρπαστικό δεύτερο ημιτελικό τη Παρασκευής, σφραγίζοντας το μεγάλο ραντεβού με τον Γιάνικ Σίνερ στον τελικό της Masters διοργάνωσης

αλλά και την επιστροφή του στο Top10, για πρώτη φορά από τον Νοέμβριο του 2018!

Ο ίδιος, εξήγησε τους λόγους της εντυπωσιακής τους διαδρομής τους τελευταίους μήνες στο tour.

“Δίνω τις δικές μου μάχες αυτή τη στιγμή. Τρέχω τον δικό μου αγώνα. Νομίζω ότι όλα αυτά συνοδεύονται από όλη τη δουλειά που έχουμε κάνει ως ομάδα. Είμαι σε έναν πολύ διαφορετικό δρόμο στη ζωή μου, στην καριέρα μου. Έχουν γίνει πολλά, πολλή δουλειά. Συνέχισα να πιστεύω, συνέχισα να βελτιώνομαι, συνέχισα να έχω πίστη στον εαυτό μου… Αυτό είναι μόνο το κερασάκι στην τούρτα” είπε ο 32χρονος μετά την πρόκριση στον τρίτο ATP Masters 1000 τελικό της καριέρας του.

Η αναμέτρηση με τον Ζβέρεφ ήταν συναρπαστική και κρίθηκε στο break που πέτυχε ο Ντιμιτρόφ στο τελευταίο game του ματς, μετά από 2 ώρες και 40 λεπτά αμφίρροπης μονομαχίας.

“Ήταν κάτι σαν κυνομαχία στο τέλος. Ωθήσαμε στα όρια ο ένας τον άλλον. Μετά το πρώτο σετ, ένιωσα ότι ανέβασε το επίπεδό του και έγινε πολύ δυνατός, ασκώντας μεγάλη πίεση στην πλευρά μου. Στο 3ο σετ είχε μια ευκαιρία για break. Σέρβιρα καλά και έμεινα όρθιος. Πιστεύω στο τέλος έπαιξα με περισσότερη αποφασιστικότητα και κατεύθυνα τη μπάλα πολύ καλά” τόνισε.

MAGIC TENNIS IN THE MAGIC CITY @GrigorDimitrov & @AlexZverev bring the crowd to their feet in Miami! @MiamiOpen | #MiamiOpen pic.twitter.com/QsNm1BKCTQ

ATP Tour (@atptour) March 29, 2024

Πλέον, απομένει ένα ακόμη εμπόδιο στον Ντιμιτρόφ για να πανηγυρίσει το δεύτερο ATP Masters 1000 τίτλο του, μετά το Σινσινάτι το 2017, στον 20ο συνολικά τελικό της καριέρας του.

Ντιμιτρόφ και Σίνερ θα αναμετρηθούν για 4η φορά, με τον Βούλγαρο να έχει κερδίσει στο πρώτο τους ραντεβού (Ρώμη 2020) και τον Ιταλό να έχει φύγει νικητής από τις δύο τελευταίες τους συναντήσεις το 2023 σε Μαϊάμι και Πεκίνο.

MIAMI OPEN MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | SCHEDULE (-6h)

The post Ντιμιτρόφ: “Είμαι σε ένα διαφορετικό μονοπάτι στην καριέρα μου” (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα