Ντόχα: H Οσάκα πήρε ρεβάνς από την Γκαρσία (vids)

Η Ναόμι Οσάκα επέστρεψε στις νίκες, μετά από εκείνη στο 1ο γύρο του Μπρίσμπεϊν, επικρατώντας της Καρολίν Γκαρσία με 7-5, 6-4 μετά από μία ώρα και 29 λεπτά παίρνοντας την πρόκριση για τον 2ο γύρο του Qatar Open. 

Mom on a mission @naomiosaka fights her way into the next round after defeating Garcia in straight sets 7-5, 6-4. #QatarTotalEnergiesOpen pic.twitter.com/5OL4yce7fa

wta (@WTA) February 12, 2024

Παράλληλα η πρώην Νο1 του κόσμου πήρε “εκδίκηση” από την Γαλλίδα, από την οποία είχε ηττηθεί στη πρεμιέρα της στο πρόσφατο Australian Open

Η Οσάκα αν και δυσκολεύτηκε να βρει πρώτο service (49%), κατάφερε να σβήσει τα 7/8 break-points της Γκαρσία, ενώ αντίθετα από την πλευρά της κατάφερε να εκμεταλλευτεί και τις 3 ευκαιρίες για break. 

Μάλιστα στο 1ο set η Γιαπωνέζα έκανε μια μεγάλη ανατροπή καθώς μετέτρεψε το 3-5 σε 7-5 κατακτώντας το πρώτο σκέλος του αγώνα. Στο 2ο set η Οσάκα χρειάστηκε μόνο ένα break στο τέλος του set με το οποίο έκανε το 6-4 φτάνοντας σε μια μεγάλη πρόκριση. 

Στον επόμενο γύρο η Οσάκα θα αντιμετωπίσει την Πέτρα Μάρτιτς από την Κροατία, η οποία λύγισε την Ολλανδή Αράντσκα Ρους με 7-5, 3-6, 7-6(5) μετά από 2 ώρες και 56 λεπτά. 

QATAR OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES | OOP (+1h)

The post Ντόχα: H Οσάκα πήρε ρεβάνς από την Γκαρσία (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα