Ντόχα: Εύκολα στα ημιτελικά η Σφιόντεκ (vids)

Σαρωτική εμφάνιση και εύκολη νίκη για την Ίγκα Σφιόντεκ απέναντι στην Βικτόρια Αζαρένκα με 6-4, 6-0, μέσα σε 75 λεπτά στο κεντρικό κορτ της Ντόχα. Η κορυφαία της παγκόσμιας κατάταξης έκανε το 3/3 και πέρασε στα ημιτελικά του Qatar Open.

Για να φτάσει στην επικράτηση χρειάστηκε 6 BP, από τα οποία εκμεταλλεύτηκε τα 5. Δεν υπήρξε άσος στο παιχνίδι, και η Σφιόντεκ έκανε μόλις ένα διπλό λάθος, σε αντίθεση με την

34χρονη Ρωσίδα που υπέπεσε σε 2.

Παράλληλα, η Πολωνή είχε 81% σε κερδισμένους πόντους πίσω από το πρώτο service (21/26), ήταν συνεπής από το δεύτερο (53%, 8/15), και κατάφερε να αποσοβήσει τη μία από τις 2 απειλές της αντίπαλής για break.

Στο πρώτο set ξεκίνησε με break, όμως άμεση ήταν η απάντηση της Αζαρένκα, που το έσβησε δίχως να χάσει πόντο από το αντίπαλο service (1-1). Μέχρι το 8ο game αμφότερες κράτησαν το service τους στο ακέραιο (4-4), και στο αμέσως επόμενο η Σφιόντεκ ανέκτησε τα ηνία, μετά από διπλό BP (5-4).

Σέρβιρε με επιτυχία για το set και έκανε το 1-0 (6-4), για να μπει… φουριόζα στο δεύτερο και τελευταίο μέρος της αναμέτρησης, και να μη χαρίσει τίποτα στην Αζαρένκα. Έκανε bagel και εξασφάλισε με άνεση την πρόκριση για την 4άδα, όπου εκεί θα αντιμετωπίσει είτε τη Ναόμι Οσάκα, είτε την Καρολίνα Πλίσκοβα.

There's something about Doha and @iga_swiatek

The World No.1 defeats Victoria Azarenka 6-4, 6-0 to make it 11 straight wins at the #QatarTotalEnergiesOpen pic.twitter.com/t3ph9emiHl

wta (@WTA) February 15, 2024

QATAR OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES | OOP (+1h)

The post Ντόχα: Εύκολα στα ημιτελικά η Σφιόντεκ (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα