Ντουμπάι: Επίθεση Μεντβέντεφ σε Τσιτσιπά στην on court συνέντευξη (vid)

11:21 5/3/2023 - Πηγή: Tennis24

Μπορεί ο Ντανιίλ Μεντβέντεφ να έχει κάνει ένα εκπληκτικό ξεκίνημα στη σεζόν έχοντας κατακτήσει ήδη τρεις (και μάλιστα συνεχόμενους) τίτλους, ωστόσο στην οn court συνέντευξη κατά την απονομή στο Ντουμπάι, ο Ρώσος αποφάσισε να ασχοληθεί με τις δηλώσεις του Στέφανου Τσιτσιπά στους τελικούς του Τορίνο για τον Αντρέι Ρούμπλεφ. 

“Θα ήθελα να συγχαρώ τον Αντρέι για την εκπληκτική του εβδομάδα. Ήθελα να πω πως όχι τόσο πολύ καιρό πριν, κάποιος παίκτης είχε πει ότι δεν διαθέτει πολλά όπλα. Το διάβαζα και αναρωτιόμουν πως μπορεί κάποιος να λέει κάτι τέτοιο.”, είπε

ο Μεντβέντεφ.

“Ο Αντρέι είναι ένας από τους πιο ικανούς παίκτες στο tour, δεν έχει ξεδιπλώσει ακόμα όλες τις δυνατότητές του και είμαι σίγουρος ότι μπορεί να κερδίσει Grand Slams τίτλους και εύχομαι να κερδίσει αυτόν τον τύπο που το είπε αυτό πολλές φορές στο μέλλον.”

“Θα το πω δυνατά για να το μάθει ο κόσμος, ο Αντρέι είναι από τα πιο ευγενικά άτομα στο tour. Του δίνω συγχαρητήρια, όπως και στην ομάδα του και ελπίζω να παίξουμε σε πολλούς ακόμα τελικούς στο μέλλον.”

Daniil Medvedev shading Stefanos Tsitsipas.

"Not long ago, I remember reading that one player said Andrey doesn't have so many weapons. I hope you (Andrey) beat this guy many more times"

Beautiful scenes pic.twitter.com/3Aqut3Xnax

— Srihari (@srihariravi12) March 4, 2023

The post Ντουμπάι: Επίθεση Μεντβέντεφ σε Τσιτσιπά στην on court συνέντευξη (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα