Ντουμπάι: Ήττα για Οσταπένκο – “Κλείδωσε” στο Νο9 η Σάκκαρη (vid)

Η πορεία της Γέλενα Οσταπένκο σταμάτησε στον 3ο γύρο του Ντουμπάι μετά την ήττα της από την προερχόμενη από τα προκριματικά Ρωσίδα και Νο40 του κόσμο, Άννα Καλίνσκαγια με 6-4, 7-5 γεγονός που της εξασφάλισε μια θέση στα προημιτελικά της διοργάνωσης. 

The first player not named Azarenka to defeat Ostapenko in 2024!

Anna Kalinskaya progresses in straight sets, 6-4, 7-5.#DDFTennis pic.twitter.com/s1qr44OXxa

wta (@WTA) February 21, 2024

Παράλληλα με την ήττα αυτή η Οσταπένκο παρέμεινε στους 3.548 βαθμούς, υποχωρώντας στο Νο10 από το Νο9 που βρέθηκε την περασμένη Δευτέρα, τη θέση της οποίας θα πάρει η Μαρία Σάκκαρη που παρά την ήττα της από την Τζάσμιν Παολίνι, νωρίτερα μέσα στην ημέρα, θα βρεθεί από την ερχόμενη Δευτέρα στο Νο9 της παγκόσμιας κατάταξης με 3.565 βαθμούς. 

Η Οσταπένκο μπήκε εντυπωσιακά την αναμέτρηση παίρνοντας προβάδισμα με 4-1 έχοντας σπάσει μια φορά το service της αντιπάλου της (2-0). Ωστόσο, η συνέχεια ήταν διαφορετική με την Καλίνσκαγια να κατακτά τα επόμενα 5 games, βρίσκοντας δύο breaks (3-4, 5-4), κλείνοντας το set με 6-4 κάνοντας το 1-0. 

Το 2ο set ξεκίνησε ξανά με την Οσταπένκο να παίρνει τα δύο πρώτα games (2-0), με την απάντηση της Ρωσίδας αυτή τη φορά να ειναι άμεση, καθώς με break και hold έκανε το 2-2. Το καθοριστικό break ήρθε στο 11ο game από την Καλίνσκαγια που έκανε το 6-5 για να κλείσει το ειστήριο της πρόκρισης αμέσως μετά σβήνοντας δύο break-points της Οσταπένκο. 

Στα προημιτελικά η Καλίνσαγια θα αντιμετωπίσει μία εκ των Κόρι Γκοφ και Καρολίνα Πλίσκοβα που αγωνίζονται μέσα στην ημέρα. 

DUBAI TENNIS CHAMPIONSHIPS SINGLES DRAW | DOUBLES | OOP (+2h)

The post Ντουμπάι: Ήττα για Οσταπένκο – “Κλείδωσε” στο Νο9 η Σάκκαρη (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα