Ο Τσετσινάτο απέκλεισε τον Γκοφάν! – VID

21:04 3/6/2018 - Πηγή: Tennis24
“Βόμβα” έπεσε στον τέταρτο γύρο του Ρολάν Γκαρός με τον Μάρκο Τσετσινάτο να αποκλείει τον Νταβίντ Γκοφάν με μια μεγαλειώδη εμφάνιση και να κλείνει ραντεβού με τον Νόβακ Τζόκοβιτς στα προημιτελικά!

Η μέρα του ανήκει!

Ο Μάρκο Τσετσινάτο βρίσκεται στα προημιτελικά του Γαλλικού Όπεν!

Ο Ιταλός τενίστας έκανε τη μεγάλη έκπληξη του τέταρτου γύρου αποκλείοντας τον Νταβίντ Γκοφάν με 3-1 σετ,

7-5, 4-6, 6-0, 6-3 και ανταμείφθηκε με τον καλύτερο τρόπο προκρινόμενος στα προημιτελικά του Γαλλικού Όπεν!

Φυσικά και είναι η πρώτη φορά που ο 25χρονος τενίστας φτάνει τόσο μακριά σε Major στην καλύτερη του χρονιά που τον βρίσκει ακόμα στο Νο72 του κόσμου.

Ο Ιταλός εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τη μεγάλη κούραση που είχε ο Βέλγος από τα εξαντλητικά που έδωσε μέχρι να φτάσει στον τέταρτο γύρο με αποκορύφωμα το ματς κόντρα στον Μονφίς που ολοκληρώθηκε στα πέντε σετ και σε δύο…δόσεις.

Δεν κέρδισε όμως μόνο χάρη στην κούραση του Γκοφάν αλλά και λόγω της δικής του απόδοσης και αγωνιστικής ετοιμότητας σε ένα τόσο απαιτητικό παιχνίδι στο οποίο πραγματικά αρίστευσε και θα έχει τώρα την “ευχάριστη” πρόκληση ενός match up με τον Τζόκοβιτς τόσο “βαθιά” σε ένα Slam σε ένα ματς όπου φυσικά δεν έχει να χάσει τίποτα!

Ο Τσετσινάτο κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις μοναδικές break point ευκαιρίες που δημιούργησε οποιοσδήποτε από τους δύο τενίστες στο πρώτο σετ στο οριακό 6-5 με τον Γκοφάν να σερβίρει για να παραμείνει στο σετ.

Ο Βέλγος, που ήταν μέτριος για τα δικά του στάνταρντ σε όλο τον αγώνα, έπαιξε κάπως καλύτερα και ισοφάρισε στο δεύτερο σετ αλλά ακολούθησε ένα εφιαλτικό τρίτο σετ στο οποίο δεν πήρε ούτε game και έβγαλε τραγική εικόνα στο κορτ…

Φάνηκε ότι θα είχαμε ακόμα ένα πεντάσετο στη φετινή πορεία του Γκοφάν στο Ρολάν Γκαρός όταν προηγήθηκε με break στο τέταρτο σετ αλλά η “ρέντα” του Τσετσινάτο συνεχίστηκε με τον Ιταλό να είναι σκέτη “φωτιά” στη βασική γραμμή και με δύο σερί breaks να παίρνει τελικά τη νίκη που τον οδηγεί στο μεγαλύτερο ματς της καριέρας του μέχρι το…επόμενο!

Τα δύο ζευγάρια των προημιτελικών για το κάτω μέρος του ταμπλό είναι λοιπόν έτοιμα και περιλαμβάνουν το μεγάλο ντέρμπι του Ζβέρεφ με τον Τιμ αλλά και τον αγώνα του Τσετσινάτο με τον Τζόκοβιτς που έχει φυσικά σαν τεράστιο φαβορί τον Σέρβο.

Κυριακή 3/6: 4ος Γύρος Ρολάν Γκαρός, Άνδρες

Thiem (Austria) beat Nishikori (Japan) 6-2, 6-0, 5-7, 6-4

A.Zverev (Germany) beat Khachanov (Russia) 4-6, 7-6(4), 2-6, 6-3, 6-3

Djokovic (Serbia) beat Verdasco (Spain) 6-3 6-4 6-2

Cecchinato (Italy) beat Goffin (Belgium) 7-5 4-6 6-0 6-3

French Open Men’s Draw | OOP (-1h) l LIVE SCORES

Κώστας Αϊτάκης

The post Ο Τσετσινάτο απέκλεισε τον Γκοφάν! – VID appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα