“Ο Τζόκοβιτς είναι ο βασιλιάς της βλακείας”

Τάδε έφη Μαρσέλος Ρίος. Ο Χιλιανός και πρώην Νο1 του κόσμου (1998) χαρακτήρισε αρχικά τον Σέρβο “βασιλιά της βλακείας” λόγω της συνεχιζόμενης άρνησής του να εμβολιαστεί κατά της covid-19 ενώ στη συνέχεια αποκάλεσε τη στάση του Νο1 του κόσμου “αλαζονική.”

Ο Τζόκοβιτς έχει ξεκαθαρίσει, εδώ και μερικούς μήνες, ότι δεν θα εμβολιαστεί κατά της covid-19 ενώ είναι έτοιμος να υποστεί τις όποιες συνέπειες προκύψουν από αυτήν την απόφαση. 

Αυτό τον οδήγησε στην-πρωτοφανή-απέλασή του από τη Μελβούρνη στην αρχή της χρονιάς, αλλά και στην απουσία του από τα 1000άρια τουρνουά σε Καλιφόρνια (Indian

Wells) και Φλόριντα (Miami Open). 

O Τζόκοβιτς ωστόσο θα επιστρέψει στην ενεργό δράση αυτή την εβδομάδα στο Μόντε Κάρλο, έχοντας αγωνιστεί σε μόλις τρία παιχνίδια φέτος, γεγονός που έχει προκαλέσει ερωτήματα στο κατά πόσο ανταγωνιστικός μπορεί να εμφανιστεί. 

“Είναι πραγματικά ανόητο να εγκαταλείπεις το Tour. Δεν πρόκειται να είναι καλύτερος στην ιστορία του τένις λόγω ενός εμβολίου.” δήλωσε ο Ρίος.

Ο 46χρονος πλέον Χιλιανός και φιναλίστ του Australian Open το 1998, εξήγησε ότι και ο ίδιος ήταν δύσπιστος στην αρχή, αλλά τώρα έχοντας κάνει το εμβόλιο θεωρεί ότι έχει γίνει απλώς μια ανάγκη για μια κανονική ζωή. 

“Αρχικά σκέφτηκα κι εγώ το ίδιο, αλλά μετά όπου χρειάστηκε να ταξιδεύω έπρεπε να το κάνω. Δεν ξέρω ποιος είναι ο λόγος, αλλά αν προσπαθείς να είσαι ο καλύτερος στην ιστορία και να αποσύρεσαι από τα τουρνουά για ένα εμβόλιο τότε πρέπει να είσαι ο βασιλιάς της βλακείας.”, είπε ο Ρίος για να καταλήξει: “Πιστεύω ότι στην αρχή το έκανε από φόβο, αλλά τώρα θεωρώ ότι η στάση του είναι αλαζονική.”

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του στο Μόντε Κάρλο από τον 2ο γύρο όπου θα αντιμετωπίσει τον Ισπανό Αλεχάνδρο Νταβίντοβιτς Φοκίνα.

MONTE CARLO MASTERS SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW l OOP (-1h)

The post “Ο Τζόκοβιτς είναι ο βασιλιάς της βλακείας” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα