Οέιρας: Στους “8” στα διπλά του Πορτογαλικού Challenger ο Πέτρος Τσιτσιπάς

Την πρόκριση για τα προημιτελικά του Πορτογαλικού Challenger στο Οέιρας στα διπλά πήρε ο Πέτρος Τσιτσιπάς, έχοντας για παρτενέρ του τον Ολλανδό Σαντέρ Αρέντς.

Το Ελληνοολλανδικό δίδυμο επικράτησε για τη φάση των “16” της διοργάνωσης των Βιγιάι Σούνταρ Πρασάνθ (Ινδία) και Αρτέμ Σιτάκ (Αυστραλία) με 6-4, 3-6, 10-6, σε ματς που κράτησε μία ώρα και τρία τέταρτα, και έπειτα από μεγάλη “μάχη” στο super tie-break.

Στο 1ο set,

Τσιτσιπάς και Αρέντς δεν έχασαν καθόλου το προβάδισμα, έχοντας σπάσει από νωρίς το service των αντιπάλων τους, και έτσι χωρίς κινδύνους έκαναν το πρώτο βήμα για τη νίκη (6-4).

Στο 2ο μέρος του αγώνα οι ισορροπίες άλλαξαν, αν και στο ξεκίνημα ήταν καλύτερο το Ελληνοολλανδικό ζευγάρι. Οι Πρασάνθ και Σιτάκ μπήκαν καλύτερα στο κορτ, κατέκτησαν τα 5 από τα 6 επόμενα games, και έστειλαν το παιχνίδι στο super tie-break (6-3).

Εκεί, οι Τσιτσιπάς και Αρέντς ξεκίνησαν εκ νέου καλύτερα, έχοντας προβάδισμα τεσσάρων πόντων, και διατήρησαν τον έλεγχο για να πανηγυρίσουν τη νίκη, και παράλληλα την πρόκριση στην 8αδα.

Επόμενο εμπόδιο, με στόχο την είσοδό τους στα ημιτελικά του Οέιρας είναι οι Πολωνοί Κάρολ Ντρουβιέφσκι και Σάιμον Βάλκοφ, που προέρχονται από τη μεγάλη πρόκριση κόντρα στους No2 του ταμπλό.

The post Οέιρας: Στους “8” στα διπλά του Πορτογαλικού Challenger ο Πέτρος Τσιτσιπάς appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα