Οιωνός τίτλου για Νόλε – VIDEO

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς κέρδισε στα τρία σετ τον φορμαρισμένο Μίλος Ράονιτς και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Αυστραλιανού Όπεν για 8η φορά στην καριέρα του…

Όσες φορές έχει προκριθεί στα ημιτελικά του Major της Μελβούρνης, έχει κατακτήσει στο τέλος το τρόπαιο. Ο Σέρβος τενίστας μετράει το φοβερό 7/7 όσες φορές έφτασε στην ημιτελική φάση και για ακόμη μια φορά είναι το απόλυτο φαβορί για τον τίτλο.

Ο Νόλε το μεσημέρι της Τρίτης επικράτησε του Μίλος Ράονιτς με 6-4, 6-3, 7-6(1)

και “σφράγισε” το σπουδαίο ντέρμπι με τον Ρότζερ Φέντερερ στην τελική “4αδα” του πρώτου Grand Slam της χρονιάς.

Serbian sensation @DjokerNole def. Milos Raonic 6-4 6-3 7-6(1) to advance to his eighth #AusOpen semifinal, where he will meet Roger Federer for the 50th time. #AO2020 pic.twitter.com/ElT6H9jDAE

— #AusOpen (@AustralianOpen) 28 Ιανουαρίου 2020


Μπορεί ο Καναδός big server να ήταν από τους πιο “καυτούς” αντιπάλους που θα μπορούσε να αντιμετωπίσει ο Τζόκοβιτς στα προημιτελικά, όμως ο Σέρβος έδειξε για ακόμη μια φορά γιατί θεωρείται ο κορυφαίος returner όλων των εποχών και χωρίς καν να χάσει σετ, απέκλεισε από τη συνέχεια του θεσμού το Νο35 της παγκόσμιας κατάταξης.

Μετά από δυο ώρες και 53 λεπτά, ο Τζόκοβιτς πέρασε στην επόμενη φάση εκμεταλλευόμενος κυρίως την τρομερή σταθερότητά του πίσω από το 1ο σερβίς. Μέτρησε 60/70 κερδισμένους πόντους εκεί και έκανε… περίπατο σερβίροντας σε όλο το ματς.

Μόλις σε δυο μπρέικ πόιντς έφτασε ο Ράονιτς, τα οποία έσβησε ο Τζόκοβιτς. Από την άλλη πλευρά, το μόλις 45% κερδισμένων πόντων πίσω από το 2ο σερβίς του υψηλόσωμου Καναδού (21/47) επιβεβαιώνει την μαεστρική ψυραιμία του Νόλε στις επιστροφές.

Το ματς για εκείνον θα μπορούσε να ήταν ακόμη πιο άνετο, αν εκμεταλλευόταν περισσότερες ευκαιρίες για μπρέικ. Στις 14 χαμένες σταμάτησε το κοντέρ (2/16) αλλά και πάλι δεν θα μπορούσε να κινδυνεύσει με τέτοια απόδοση.

Δεύτερος συνεχόμενος ημιτελικός στη Μελβούρνη για τον Νόβακ, που θα παίξει κόντρα στον Ρότζερ Φέντερερ την Παρασκευή, σε ένα ματς… που δεν χάνεται.



AUSTRALIAN OPEN MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (+9h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Οιωνός τίτλου για Νόλε – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα