Παγδατής: “Σας ευχαριστώ όλους” – VIDEO

Λίγες ημέρες μετά το οριστικό αντίο στο άθλημα που αγάπησε και αγαπήθηκε όσο λίγοι, ο Μάρκος Παγδατής θέλησε να ευχαριστήσει όσους τον στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια που ταξίδευε στο tour, με ένα συγκινητικό μήνυμα στο Facebook.

“Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για τα πολλά μηνύματα υποστήριξης και την αγάπη που έλαβα από όλους τους φιλάθλους και τους συναδέλφους μου. Ήξερα ότι δεν θα είναι εύκολο να αφήσω όλο αυτή την ενέργεια να βρίσκεσαι στο γήπεδο και να αγωνίζεσαι για έναν πόντο, ένα game,

ένα set, ένα match. Θα μου λείψουν όλα και νιώθω ευγνώμων γι’αυτό το ταξίδι. Σας ευχαριστώ” έγραψε ο Μάρκος στη σελίδα του.

Στα 34 του χρόνια, ο Κύπριος πρωταθλητής ολοκλήρωσε την καριέρα του μετά την ήττα από τον Ματέο Μπερετίνι στο 2ο γύρο του Wimbledon, στο οποίο αγωνίστηκε με wild card των διοργανωτών.

Tέσσερις τίτλοι καριέρας (Πεκίνο 2006, Ζάγκρεμπ 2007, Στοκχόλμη 2009, Σίδνεϊ 2010), career high No8 (Αύγουστος 2006), 9εκ. δολάρια σε prize money και συμμετοχή στον τελικό του Australian Open 2017 τα highlights της καριέρας του.

The post Παγδατής: “Σας ευχαριστώ όλους” – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα