Παρούσα και η… Εύα Λονγκόρια στο Hexagon Cup! (vid)

Μία ακόμη ομάδα “κλείδωσε” την παρουσία της στο προσεχές Hexagon Cup, έχοντας αυτή τη φορά επικεφαλής όχι κάποια προσωπικότητα του αθλητισμού, αλλά την Εύα Λονγκόρια. Η δημοφιλής Αμερικανίδα ηθοποιός θα είναι η συνιδιοκτήτρια της ομάδας Eleven Eleven Team USA, που θα αποτελέσει το πέμπτο μέλος της διοργάνωσης.

Μαζί με τη Λονγκόρια σε αυτό το εγχείρημα θα βρίσκεται και ο Ντάνι Χομέδες, ιδρυτής της Dara Sports,

εταιρεία παροχής υπηρεσιών μάνατζερ αθλητικού μάρκετινγκ. Νωρίτερα τις τελευταίες ημέρες οι Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και Άντι Μάρεϊ είχαν ανακοινώσει τη δική τους συμμετοχή στο Hexagon Cup, όντας έκαστος ιδιοκτήτης μίας ομάδας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hexagon Cup (@hexagoncup_)

Σημειώνεται πως από την παρουσίαση του τουρνουά γνωστοποιήθηκε η συμμετοχή της Hexagon Team (ομάδα franchise της διοργάνωσης), ενώ δεύτερη χρονικά ακολούθησε η Rafa Nadal Academy.

Ως προς τους παίκτες της ομάδας της Εύα Λονγκόρια, αν και δεν υπάρχουν επίσημες ανακοινώσεις, οι Φερνάντο Μπελαστεγκίν και Πάουλα Χοσεμαρία είναι τα δύο ονόματα που… κουβεντιάζονται περισσότερο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eva Longoria Baston (@evalongoria)

Υπενθυμίζεται πως το Hexagon Cup θα απαρτίζεται από έξι ομάδες των τριών διδύμων έκαστη. Ένα ζευγάρι ανδρών, ένα γυναικών και ένα με “αστέρια του μέλλοντος” (Next Gen).

Μάλιστα, θα μοιραστούν χρηματικά έπαθλα συνολικής αξίας 1.000.000 ευρώ. Αυτό είναι το δεύτερο μεγαλύτερο ποσό που έχει δοθεί ποτέ ως prize money σε διοργάνωση πάντελ, πίσω μόνο από το Paris Major του Premier Padel.

Το τουρνουά θα διεξαχθεί το διάστημα 31 Ιανουαρίου – 4 Φεβρουαρίου στη Μαδρίτη και πλέον απομένει μόνο μία ομάδα για να ολοκληρωθεί η εξάδα.

The post Παρούσα και η… Εύα Λονγκόρια στο Hexagon Cup! (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα