Πέντε must watch παιχνίδια στο Indian Wells!

21:46 6/3/2019 - Πηγή: Tennis24
Το πρώτο Masters της σεζόν έχει συγκεντρώσει, όπως αναμενόταν, τα κορυφαία ονόματα της ATP World Tour και ενδέχεται να προσφέρει μερικούς πολύ συναρπαστικούς αγώνες από τους δύο πρώτους γύρους!

Ο “κακός χαμός” αναμένεται να γίνει στο πρώτο Masters της φετινής σεζόν ενώ γνωρίζουμε από τώρα δύο πιθανούς σούπερ τρίτους γύρους ανάμεσα στον Νόβακ Τζόκοβιτς και τον Νικ Κύργιο αλλά και στους φιναλίστ της διοργάνωσης το 2017, Ρότζερ Φέντερερ και Σταν Βαβρίνκα.

Ωστόσο, οι ενδιαφέροντες αγώνες ξεκινούν

ακόμη νωρίτερα και επιλέξαμε πέντε αναμετρήσεις που αναμένεται να κεντρίσουν το ενδιαφέρον μέσα στις επόμενες ώρες στην Καλιφόρνια!

1. Αλεξάντερ Ζβέρεφ vs Μίσα Ζβέρεφ

Αν ο μεγάλος (ηλικιακά) εκ των αδερφών Ζβέρεφ κερδίσει τον εντελώς ντεφορμέ Μάρτιν Κλίζαν, αναμένεται να παρακολουθήσουμε ακόμα έναν οικογενειακό “εμφύλιο” των αδερφών Ζβέρεφ!

Θυμίζουμε ότι πέρσι, στο Citi Open της Ουάσιγκτον, τέθηκαν για πρώτη φορά αντίπαλοι στο τουρ με τον Αλεξάντερ να κερδίζει τότε τον, κατά δέκα χρόνια μεγαλύτερο, αδερφό του.

Εντελώς διαφορετικά στιλ, διαφορετικές προσωπικότητες αλλά ίδιο…αίμα!

2. Στέφανος Τσιτσιπάς vs Φελίξ-Οζέρ Αλιασιμέ

Δύο παλιοί γνώριμοι από το juniors tour αναμένεται να διασταυρώσουν τα ξίφη τους στο αντρικό πλέον τουρ αν ο Καναδός τενίστας επικρατήσει του Κάμερον Νόρι στον πρώτο γύρο.

Τα κατορθώματα του Τσιτσιπά είναι χιλιοειπωμένα με το πρώτο τουρνουά ως μέλος του Τοπ10 να είναι προ των πυλών, ωστόσο, και η πρόοδος του γεννηθέντα το 2000 Αλιασιμέ είναι πολύ μεγάλη με την συμμετοχή του φέτος στον τελικό του Ρίο Ντε Τζανέιρο να αποτελεί την ιδανική αρχή στη σεζόν!

3. Κάρεν Χατσάνοφ vs Τόμας Μπέρντιχ

Όσο απροσδόκητα καλά έχει ξεκινήσει τη σεζόν ο Τόμας Μπέρντιχ, ο οποίος προερχόταν από έξι μήνες πλήρους αγωνιστικής απραξίας, άλλο τόσο άσχημα τα έχει πάει στο 2019 ο Κάρεν Χατσάνοφ.

Και αυτό έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τον τρόπο που ολοκλήρωσε το 2018 κατακτώντας τη Μόσχα αλλά και το Paris Masters σπάζοντας το αήττητο 33 αγώνων του Νόβακ Τζόκοβιτς!

Αν ο Μπέρντιχ κερδίσει στην πρεμιέρα του τον βετεράνο Φελισιάνο Λόπεζ μας περιμένει αυτή η ενδιαφέρουσα αναμέτρηση του δεύτερου γύρου ανάμεσα σε δύο φύσει επιθετικούς παίκτες!

4. Κάιλ Έντμουντ vs Φράνσις Τιάφο

Ο Κάιλ Έντμουντ “ψάχνεται” αγωνιστικά τους τελευταίους μήνες, είχε και αρκετά θέματα τραυματισμών, εξ’ου και η επιλογή του να αγωνιστεί στο Challenger του Indian Wells που προηγείται χρονικά του ομώνυμου Masters!

Κόντρα σε πιο βατούς αντιπάλους το κατέκτησε πάντως, ωστόσο, ο αγώνας κόντρα στο Φράνσις Τιάφο (αν ο Αμερικανός κερδίσει τον Νίκολας Τζάρι) θα είναι μεγάλη πρόκληση για τον Βρετανό.

Ο ασταθής Τιάφο έφτασε προ εβδομάδων στον πρώτο του προημιτελικό Slam στην Αυστραλία αλλά έκτοτε έχει ρεκόρ μόλις μίας νίκης και τριών ηττών.

5. Ντένις Σαποβάλοφ vs Τέιλορ Φριτζ

Η νέα γενιά έχει δυναμική παρουσία και δύο από τους καλύτερους εκπροσώπους της θα κοντραριστούν στον δεύτερο γύρο αν ο νεαρός Αμερικανός κερδίσει τον Στιβ Τζόνσον.

Σε διαρκώς ανοδική πορεία, η ήρεμη δύναμη του Φριτζ κόντρα στο εκρηκτικό τένις του πιο θεαματικού Σαποβάλοφ ήδη βάζουν θεμέλια μιας πολύ σπουδαίας ενδεχόμενης αναμέτρησης στον δεύτερο γύρο!

BNP PARIBAS OPEN DRAW | OOP (-10h) | TV SCHEDULE

Κώστας Αϊτάκης

The post Πέντε must watch παιχνίδια στο Indian Wells! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα