Περιμένοντας τον Στέφανο – VIDEO

Ούτε ο Τζον Ίσνερ κατάφερε να προβληματίσει, ιδιαίτερα, τον ασταμάτητο Νόβακ Τζόκοβιτς

Στα προημιτελικά του Shanghai Masters προκρίθηκε ο Νόβακ Τζόκοβιτς, με την 7η συνεχόμενη νίκη του στο tour.

Προερχόμενος από την ξεκούραστη εβδομάδα τίτλου στο Τόκιο και την ελεγχόμενη νίκη επί του Σαποβάλοφ στην πρεμιέρα του στη Σαγκάη, ο κορυφαίος του κόσμου επικράτησε 7-5, 6-3 και του Τζον Ίσνερ, πετυχαίνοντας την 7η συνεχόμενη straight sets νίκη του, τις τελευταίες 10 μέρες.

Finished with an ace

One GIF to describe

that performance from @DjokerNole

: @TennisTV | @SH_RolexMasters pic.twitter.com/b3o2BUnNuY

ATP Tour (@atptour) 10 Οκτωβρίου 2019


Ο Νόλε, δεν απειλήθηκε καθόλου από τον big server Αμερικανό ενώ χρειάστηκε μόλις δύο ευκαιρίες για να πετύχει ισάριθμα break, ένα σετ κάθε σετ, ολοκληρώνοντας τη νίκη του σε 1 ώρα και 15 λεπτά αγώνα.

Ήταν η 10η νίκη του 32χρονου Σέρβου κόντρα στον Τζον Ίσνερ, σε σύνολο 12 αναμετρήσεων και πλέον περιμένει με άγριες διαθέσεις τον δικό μας, Στέφανο Τσιτσιπά, στην επόμενη φάση του θεσμού.

Οι δύο άνδρες πήγαιναν χέρι-χέρι στο εναρκτήριο σετ, διατηρώντας χωρίς προβλήματα το σερβίς τους, μέχρι που ο Τζόκοβιτς “χτύπησε” την ύστατη στιγμή, πετυχαίνοντας το πρώτο break στο ματς, στην πρώτη του ευκαιρία, για να “κλέψει” το σετ στο 12ο game (7-5).

Το γρήγορο break του Σέρβου στο 2ο game (2-0) του 2ου σετ, του έδωσε επιπλέον άνεση και χωρίς να συναντήσει το παραμικρό πρόβλημα στο σερβίς του, έφτασε στη νίκη.

SHANGHAI MASTERS DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (+5h)

The post Περιμένοντας τον Στέφανο – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα