Περίπατος Σίνερ στην Αμβέρσα (vids)

Ο Γιάνικ Σίνερ κατέκτησε με περίπατο, τον 5ο ΑΤΡ τίτλο της καριέρας του, κερδίζοντας στον τελικό του European Open τον Ντιέγκο Σβάρτσμαν.

Ο 20χρονος Ιταλός πέτυχε την 10η νίκη του στις τελευταίες 11 αναμετρήσεις του στο Tour και έκανε δικό του το 2ο ΑΤΡ τρόπαιo, μέσα στον Οκτώβριο.

Ο Νο1 του ταμπλό στο European Open, χρειάστηκε μόλις 76 λεπτά για να κάμψει την αντίσταση του Σβάρτσμαν με το εμφατικό 6-2, 6-2 και έφτασε στον 4ο τίτλο του μέσα στο 2021.

dir="ltr" lang="en">5INNER @janniksin sees off Schwartzman 6-2 6-2 to become the youngest player to win his 5th tour-level title since 19 y/o Djokovic in 2007!@EuroTennisOpen pic.twitter.com/t0w2TYKX1g

Tennis TV (@TennisTV) October 24, 2021

Μεγάλη εμφάνιση από τον Ιταλό, ο οποίος εξαντλεί όλες τις πιθανότητες που έχει για να βρεθεί στο Τορίνο, ώστε να αγωνιστεί στα ΑΤΡ Finals της πατρίδας του.

Με αυτή την πορεία στην Αμβέρσα, ανέβηκε στην 10η θέση της ATP Race και διεκδικεί με αξιώσεις ένα από τα δυο εναπομείναντα εισιτήρια.

Παράλληλα, με την κατάκτηση του τροπαίου στο Βέλγιο, έγινε ο νεαρότερος τενίστας που φτάνει τους πέντε ΑΤΡ τίτλους, μετά τον Νόβακ Τζόκοβιτς το 2007.

ATP Finals hopes boosted
A fifth trophy in the cabinet

The meteoric rise of @janniksin continues @EuroTennisOpen pic.twitter.com/E9YiiThd4l

Tennis TV (@TennisTV) October 24, 2021

Στον τελικό της Κυριακής, ο Σίνερ δεν άφησε τον αντίπαλό του να φτάσει καν σε break, κερδίζοντας μάλιστα 21/23 πόντους πίσω από 1ο το σερβίς του. Masterclass από τον Νο13 τενίστα του κόσμου, που από την Δευτέρα θα βελτιώσει το ρεκόρ καριέρας του στην παγκόσμια κατάταξη.

Πιο συγκεκριμένα, θα ανέβει στο Νο11 και θα… χτυπήσει την πόρτα του Top10, πιο δυνατά από ποτέ.

EUROPEAN OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP

The post Περίπατος Σίνερ στην Αμβέρσα (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Αθλητικά > Tennis24