“Πέρυσι ήμουν εκτός κουζίνας, τώρα κόβω καρότα”

Ο Γιανίκ Σίνερ, εκτός από σπουδαίο τενιστικό ταλέντο, φαίνεται ότι έχει μέσα του και αρκετό χιούμορ, το οποίο και αντιληφθήκαμε στην συνέντευξη τύπου που έδωσε, αμέσως μετά τον αποκλεισμό του από τον Ντανίλ Μεντβέντεφ, στα προημιτελικά της Μασσαλίας.

Ο 19χρονος Ιταλός, σχολίασε την εξέλιξή του τους τελευταίους μήνες δίνοντας ένα εξαιρετικό παράδειγμα. Παρομοίασε τον εαυτό του με σπουδαστή μαγειρικής και τόνισε πως πέρυσι βρισκόταν… εκτός κουζίνας.

Τουλάχιστον φέτος, μπήκε σιγά-σιγά στο κλίμα και ξεκίνησε να κόβει πατάτες και καρότα. Όπως χαρακτηριστικά είπε, σε λίγο καιρό ίσως αρχίσει

να μαγειρεύει κιόλας.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Ο Μεντβέντεφ είναι καλύτερος παίκτης από εμένα. Φάνηκε και σήμερα αυτό. Είναι πιο σταθερός και έχει καλύτερο σερβίς, καλύτερο φόρχαντ και καλύτερο μπάκχαντ από εμένα. Δεν είναι εύκολο να παίξεις απέναντί του.

Δεν έπαιξα άσχημα σήμερα, αλλά φάνηκε ότι έχω να μάθω πολλά πράγματα ακόμη παίζοντας στο υψηλό επίπεδο.

Το θετικό όμως, είναι ότι έχω βελτιωθεί πάρα πολύ σε σχέση με πέρυσι. Έχω κάνει άλματα προόδου. Πείτε ότι είμαι σπουδαστής μαγειρικής. Πέρυσι, ήμουν εκτός κουζίνας. Φέτος, στέκομαι δίπλα στον σεφ και κόβω πατάτες και καρότα.

Σε λίγο καιρό, ίσως να μπορώ να κρατήσω την κουζίνα μόνος μου. Κάπως έτσι το βλέπω και ελπίζω να δικαιωθώ. Βήμα-βήμα θέλω να πετύχω τους στόχους μου. Πέρυσι ήμουν εκτός Top100, τώρα είμαι στο Top40, ΄σε λίγο καιρό μπορεί να είμαι και στο Top20”.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post “Πέρυσι ήμουν εκτός κουζίνας, τώρα κόβω καρότα” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα