Ντεμπούτο για Στέφανο στη Βασιλεία

Το βράδυ της Τρίτης, ο Στέφανος Τσιτσιπάς αντιμετωπίζει τον Άλμπερτ Ράμος για τον 1ο γύρο του Swiss Indoor Basel

Δεύτερη ημέρα αγώνων στο ATP 500 τουρνουά της Βασιλείας, με τον Στέφανο Τσιτσιπά να ρίχνεται στη μάχη της διοργάνωσης.

Το Νο3 του ταμπλό, αντιμετωπίζει στις 20:00GR-COSMOTE SPORT 6HD τον 31χρονο, Νο42 της παγκόσμιας κατάταξης, Άλμπερτ Ράμος Βινιόλας για τον 1ο γύρο της indoor διοργάνωσης, αναζητώντας

τη δεύτερη νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια με τον αριστερόχειρα Ισπανό.

Ο Τσιτσιπάς, προέρχεται από δύο εξαιρετικά τουρνουά στην Κίνα, όπου έπαιξε στον τελικό του China Open (ήττα από Τιμ) και στα ημιτελικά του Shanghai Masters, γνωρίζοντας την 5η του ήττα σε ισάριθμες αναμετρήσεις με τον Ντανίλ Μεντβέντεφ.

“Θέλω να φτάσω όσο πιο ψηλά μπορώ στα τρία τουρνουά που απομένουν στη σεζόν (Βασιλεία, Παρίσι, Λονδίνο) δήλωσε ο 21χρονος Αθηναίος, o οποίος με συμπαίκτη τον Γουέσλει Κούλχοφ, ηττήθηκαν στην πρεμιέρα της Δευτέρας απ΄τους Όπελκα/Φριτζ με 6-3, 6-4.

Εφόσον επιβεβαιώσει τα προγνωστικά, ο Τσιτσιπάς στο 2ο γύρο θα αντιμετωπίσει την Πέμπτη, το νικητή της αναμέτρησης Μπεράνκις-Αντουχάρ που αγωνίζονται την Τετάρτη.

Λίγο νωρίτερα, στις 18:00GR, ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ καλείται να συνεχίσει τα πολύ καλά αποτελέσματα των τελευταίων εβδομάδων, έχοντας δύσκολη αποστολή απέναντι στον Τέιλορ Φριτζ ενώ ο Φάμπιο Φονίνι θα παίξει τις τελευταίες του ελπίδες για πρόκριση στο Λονδίνο, αντιμετωπίζοντας τον Αλεξέι Πόπιριν (16:00GR).

SWISS INDOORS BASEL DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-1h)

The post Ντεμπούτο για Στέφανο στη Βασιλεία appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα