Πρεμιέρα με νίκη για Χατζηαβραάμ στα Τίρανα

19:58 7/5/2024 - Πηγή: Tennis24

Η Ελένη Χατζηαβραάμ ξεκίνησε με νίκη τις υποχρεώσεις της στο διεθνές U16 τουρνουά National Sport Park Open (κατηγορία 3) που διεξάγεται αυτην την εβομάδα (6/5-10/5) στα Τίρανα. Η περσινή ημιφανιλίστ του τουρνουά και Νο1 του ταμπλό φέτος, αφού πέρασε bye από τον 1ο γύρο, στον 2ο επικράτησε της Ιταλίδας, Σοφία Παπαλίνι με 7-5, 6-3 εξασφαλίζοντας μια θέση στα προημιτελικά. 

Εκεί θα αντιμετωπίσει τη Σέρβα και Νο6 του ταμπλό, Νάντια Προντάνοβιτς, η οποία

με τη σειρά της επικράτησε της Μαυροβούνιας Λιούμπιτσα Σέλεμπιτς με 7-5, 7-6(2), σημειώνοντας κι αυτή την πρώτη νίκη της στο τουρνουά. 

Αντίθετα, εκτός συνέχειας έμεινε η Βασιλική Κορωνάκη, η οποία μετά από τη νίκη της στον 1ο γύρο κόντρα στην Αλβανή, Άριελ Σουλοβάρι με 6-1, 6-0, στον 2ο γύρο, αν και πάλεψε στα 3 sets, τελικά ηττήθηκε από την Καζάκα και Νο4 του ταμπλό, Σοφίγια Κίροβα με 7-5, 4-6, 6-1. 

Τόσο η Χατζηαβραάμ, όσο και η Κορωνάκη θα παίξουν και στο διπλό, με την πρώτη και κάτοχο του τίτλου (μαζί με την Μυρτώ Πρωιμάκη) να συνεργάζεται με την Πολωνή Αγκάτα Κονάρσκα, με τις Νο1 του ταμπλό να αντιμετωπίζουν στον 1ο γύρο τις Φρεντερίκα Νούνιες (Πορτογαλία) και Ίβα Βασιλέφσκα (Σκόπια).

Από τη πλευρά τη η Κορωνάκη θα παίξει μαζί με τη Σέρβα Νάντια Προντάνοβιτς, με τις Νο3 του ταμπλό να κοντράρονται στον 1ο γύρο απέναντι στην Καζάκες Λινάρα Μπουλέσεβα και Μεντίνα Οτερμπέργκεν. 

The post Πρεμιέρα με νίκη για Χατζηαβραάμ στα Τίρανα appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα