Πρεμιέρα… με το δεξί για Γκαλάν και Τσινγκότο (vid)

Με μία καθαρή νίκη ξεκίνησαν την κοινή τους πορεία στον κόσμο του πάντελ οι Αλεχάνδρο Γκαλάν και Φεντερίκο Τσινγκότο. Ο Ισπανός με τον Αργεντινό επιβλήθηκαν με 6-3, 6-0 των Χαβιέρ Βαλντές και Ράντα Μέντεθ για τη Φάση των “32” του Puerto Cabello P2, στη Βενεζουέλα.

Το τέταρτο τουρνουά της χρονιάς στο Premier Padel βρίσκει πολλές αλλαγές στις συνθέσεις των ομάδων, με τις σημαντικότερες να επέρχονται μετά το “διαζύγιο” των Γκαλάν και Χουάν Λεμπρόν. Οι δυο τους έφτασαν την περασμένη Κυριακή στον τελικό του Acapulco P1, αδυνατώντας όμως να

πάρουν και το τρόπαιο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Premier Padel (@premierpadel)

Ο Λεμπρόν από την πλευρά του αγωνίζεται αυτή την εβδομάδα πλάι στον Χερόνιμο “Μόμο” Γκονθάλεθ. Οι δυο τους πήραν επίσης νίκη στην πρεμιέρα, με 7-5, 6-4, κόντρα στους Μαρκ Κουιλέθ και Τόνι Μπουένο. Πάντως, τούτο το δίδυμο έχει εντελώς προσωρινό χαρακτήρα, αφού από την επόμενη εβδομάδα ο Λεμπρόν ξεκινά τη συνεργασία του με τον Πακίτο Ναβάρο.

Οι Μόμο Γκονθάλεθ και Χουάν Λεμπρόν στην… guest συνεργασία τους.

Σημειώνεται πως το Puerto Cabello P2, που φιλοξενείται στην ομώνυμη παραθαλάσσια πόλη, με τις εγκαταστάσεις να έχουν στηθεί πλάι στο πανέμορφο παραλιακό μέτωπο, είναι το τελευταίο τουρνουά του σιρκουί, πριν ακολουθήσει μία διακοπή τριών εβδομάδων.

Απολαμβάνοντας πάντελ και το… ηλιοβασίλεμα στο Πουέρτο Καμπέγιο.Ένα από τα συμπληρωματικά κορτ των εγκαταστάσεων.

Στη συνέχεια, στα τέλη Απριλίου, η δράση επιστρέφει στο Βέλγιο, για τη πρώτη φετινή διοργάνωση επί ευρωπαϊκού εδάφους, ενώ μία εβδομάδα αργότερα ακολουθεί ακόμη ένα τουρνουά στη Σεβίλλη της Ισπανίας.

The post Πρεμιέρα… με το δεξί για Γκαλάν και Τσινγκότο (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα