Προς ακύρωση το Junior Orange Bowl!

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα συνεχίζονται στην Φλόριντα με τους αγώνες να αναβάλλονται για 3η σερί ημέρα και αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά όλα θα οδηγήσουν στην αναβολή του Juniors Orange Bowl στο οποίο θα συμμετάσχει (καιρού επιτρέποντος) ο Ραφαήλ Παγώνης.

Ήδη ανακοινώθηκε ότι ακυρώθηκαν τα διπλά, τα οποία θα γινόντουσαν για πρώτη φορά φέτος, με την κακοκαιρία να επιμένει και την Κυριακή όπως λένε οι προβλέψεις. 

Ο Παγώνης, ο οποίος έχει ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπώρησε στο τουρνουά του περασμένου μήνα Eddie Herr, γυμνάζεται εντατικά σε καθημερινή

βάση, ωστόσο το μεγάλο πρόβλημα για τους παίκτες είναι ότι δεν μπορούν ούτε να προπονηθούν καθώς στο Μαϊάμι δεν υπάρχουν κλειστά γήπεδα. 

Τα περιθώρια έχουν στενέψει για την διεξαγωγή του τουρνουά, το οποίο ακόμα κι αν ξεκινήσει υπάρχουν σκέψεις από τους διοργανωτές να γίνονται δύο αγώνες την ημέρα με λιγότερα games σε κάθε παιχνίδι (4 όπως γίνεται και στα NetxGen Finals). 

Θυμίζουμε ότι ο ταλαντούχος Έλληνας τενίστας και Νο1 στην κατάταξη στην ηλικιακή του κατηγορία στη χώρα μας, έχει τοποθετηθεί στο Νο3 του ταμπλό, όπου θα αντιμετωπίσει στην πρεμιέρα του τον Αμερικανό από την Καλιφόρνια, Τανμάρι Κοντουρί με στόχο να συνεχίσει την πορεία του στο τουρνουά. 

Την περασμένη Κυριακή ο Παγώνης έκανε την πρώτη του προπόνηση έχοντας ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας και έδειξε έτοιμος για τη νέα μεγάλη πρόκληση στη Φλόριντα. Σε περίπτωση που ξεπεράσει το εμπόδιο του Κοντουρί, ο Έλληνας τενίστας θα αντιμετωπίσει στον 2ο γύρο έναν εκ των Κάρτερ Σμόλγουντ και Γιτιάν Λου. 

JUNIOR ORANGE BOWL SINGLES DRAW | DOUBLES | OPP (-7h)

The post Προς ακύρωση το Junior Orange Bowl! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα