Πρωταθλητές Ραμ και Σάλσμπουρι στο διπλό (vids)

Ραζίβ Ραμ και Τζο Σάλσμπουρι, λίγες εβδομάδες μετά τον θρίαμβό τους στο US Open, στέφθηκαν πρωταθλητές για 1η φορά στα ΑΤΡ Finals.

Πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση στον τελικό της Κυριακής (20/11), κατέκτησαν την 5η συνεχόμενη νίκη τους αυτή την εβδομάδα στο Τορίνο και έφτασαν στο τρόπαιο, ως αήττητοι.

Μετά από 87 λεπτά αγώνα, το Νο2 δίδυμο του ταμπλό, επικράτησε

των Νίκολα Μέκτιτς και Μάτε Πάβιτς, με 7-6(4), 6-4 και κατέκτησε τον 9ο τίτλο του, εξασφαλίζοντας και το ποσό-ρεκόρ των 930.000$.

UNDEFEATED CHAMPIONS @RajeevRam & @JoeSalisbury92 defeat Mektic/Pavic 7-6 6-4 for their first #NittoATPFinals title! pic.twitter.com/aSPLy3TbGv

Tennis TV (@TennisTV) November 20, 2022

Αφού πρώτα απέκλεισαν στα ημιτελικά, τους κορυφαίους της διοργάνωσης, Γουέσλι Κούλχοφ και Νιλ Σκούπσκι, Ραμ και Σάλσμπουρι δεν έχασαν set ούτε στον τελικό της “Pala Alpitour”, κατακτώντας τον τίτλο, στην 4η παρουσία τους στον θεσμό.

Ένα βήμα τη φορά έκανε κάθε χρόνο, το αμερικανοβρετανικό δίδυμο, μιας και το 2019 αποκλείστηκε στους ομίλους, το 2020 ηττήθηκε στα ημιτελικά και πέρυσι έχασε τον τίτλο στο μεγάλο τελικό.

Φέτος, τα κατάφερε. Πήρε εκδίκηση για την ήττα του στο Τορίνο πέρυσι και τόσο ο Ραμ, όσο και ο Σάλσμπουρι, μείωσαν πάρα πολύ τη διαφορά τους από τις πρώτες δυο θέσεις της παγκόσμιας κατάταξης.

Με αυτόν τον τίτλο, ολοκλήρωσαν μια υπέροχη σεζόν, με απολογισμό δυο Masters, τα ΑΤΡ Finals, καθώς και ένα Grand Slam.

Congratulations @RajeevRam & @joesalisbury92

The #NittoATPFinals Doubles Champions! pic.twitter.com/MFhpNN88cz

Tennis TV (@TennisTV) November 20, 2022

NITTO ATP FINALS SINGLES DRAW l DOUBLES DRAW l OOP (-1h)

The post Πρωταθλητές Ραμ και Σάλσμπουρι στο διπλό (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πρωταθλητές Ραμ, Σάλσμπουρι,protathlites ram, salsbouri