Πρωταθλητής σε τουρνουά πάντελ ο Ιγκουαΐν! (vid)

Έπειτα από μία λαμπρή καριέρα στο ποδόσφαιρο, τώρα ο Γκονζάλο Ιγκουαΐν διαπρέπει και στο πάντελ. Ο 36χρονος παλαίμαχος Αργεντινός στέφθηκε πρωταθλητής στην κατηγορία Open, στο τουρνουά που διοργάνωσε το Padel Club Miramar στο Μαϊάμι. Παρτενέρ του σε αυτή την επιτυχία ήταν ο Τάρεκ Ντέχαμ από τη Βενεζουέλα.

Ο “Πιπίτα”, γνωστός κυρίως για την εξαετή θητεία του στη Ρεάλ Μαδρίτης (2007-2013), αλλά και για τα περάσματά του από Νάπολι (2013-2016) και Γιουβέντους (2016-2020), έκλεισε την ποδοσφαιρική του καριέρα

του 2022, έχοντας αγωνιστεί την τελευταία διετία στην Inter Miami. Παρόλο που οι επαγγελματικές του ημέρες στο ποδόσφαιρο τελείωσαν, ο Ιγκουαΐν παραμένει κάτοικος Μαϊάμι, έχοντας στραφεί για τα καλά στο πάντελ.

Ο Γκονζάλο Ιγκουαΐν εν δράσει στο κορτ.

Ο Ιγκουαΐν, που με 31 γκολ είναι και ο 6ος σκόρερ όλων των εποχών στην ιστορία της Εθνικής Αργεντινής, παρέλαβε στο τέλος του τουρνουά και την επιταγή με το χρηματικό έπαθλο των… 300 δολαρίων. Πρακτικά, το Μαϊάμι έχει καταστεί το τελευταίο διάστημα ένας ιδιαίτερα ελκυστικός πόλος έλξης, τόσο για σπουδαίους ποδοσφαιριστές, όσο και για παίκτες του πάντελ, με αποτέλεσμα αυτοί οι δύο κόσμοι συχνά να εφάπτονται.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Diario Olé (@diario.ole)

The post Πρωταθλητής σε τουρνουά πάντελ ο Ιγκουαΐν! (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα