Πρώτο τουρνουά για Μεντβέντεφ μετά την ήττα στη Μελβούρνη

Στο πρώτο του τουρνουά μετά την ήττα από τον Γιάνικ Σίνερ στον τελικό του Australian Open, θα αγωνιστεί την ερχόμενη εβδομάδα ο Ντανίλ Μεντβέντεφ, καταλαμβάνοντας το Νο1 του ταμπλό στο Dubai Tennis Championships της σειράς ATP 500, η κλήρωση του οποίου πραγματοποιήθηκε το Σάββατο.

Μαζί με τον 28χρονο Ρώσο

στο τουρνουά, θα βρεθεί και ο δεύτερος καλύτερος συμπατριώτης του, Αντρέι Ρούμπλεφ καθώς και οι Χουρκάτς, Χατσάνοφ, Ούμπερ, Μαναρινό και Μπούμπλικ.

Στον 1ο γύρο, ο Μεντβέντεφ κληρώθηκε να αντιμετωπίσει τον Καζάκο, Αλεξάντερ Σεφτσένκο έχοντας επίσης στο quarter του και τους Τσόριτς, Νταβίντοβιτς-Φοκίνα και τον Γιακούμπ Μενσίκ που εντυπωσίασε την προηγούμενη εβδομάδα στην Ντόχα.

Στον 1ο γύρο του Ντουμπάι ξεχωρίζει το ντέρμπι των δύο πρώην Top10, Άντι Μάρει και Ντένις Σαποβάλοφ ενώ στο άλλο μεγάλο παιχνίδι της πρεμιέρας θα αναμετρηθούν οι δύο Γάλλοι, Ούγκο Ουμπέρ και Γκάελ Μονφίς.

Ο Μεντβέντεφ θα παίξει στο πρώτο του τουρνουά μετά την 5η του ήττα σε τελικό Grand Slam, όταν προηγήθηκε με 2-0 σετ του Γιάνικ Σίνερ αλλά ηττήθηκε με 3-6, 3-6, 6-4, 6-4, 6-3 από τον Ιταλό στον τελικό του Australian Open 2024.

Το Νο4 της παγκόσμιας κατάταξης είναι ο υπερασπιστής του τίτλου στο Ντουμπάι και χρειάζεται τους πόντους για να παραμείνει κοντά στο νέο Νο3 του κόσμου, Γιάνικ Σίνερ.

Στον περσινό τελικό της διοργάνωσης, ο Μεντβέντεφ κέρδισε τον συμπατριώτη του, Αντρέι Ρούμπλεφ με τον οποίον μπορεί να συναντηθεί μόνο στον τελικό και αυτή τη χρονιά.

Στην πορεία του προς τον περσινό τίτλο, ο Ρώσος είχε κερδίσει τον Νόβακ Τζόκοβιτς στα ημιτελικά, στο καλύτερο παιχνίδι της περσινής διοργάνωσης.

DUBAI CHAMPIONSHIPS SINGLES DRAW | DOUBLES | SCHEDULE (+2h)

The post Πρώτο τουρνουά για Μεντβέντεφ μετά την ήττα στη Μελβούρνη appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα