Ραντουκάνου: “Μπορώ να γίνω μία από τις καλύτερες”

Η Έμα Ραντουκάνου δήλωσε την πρόθεσή της να γίνει μία από τις καλύτερες αθλήτριες στο χώρο μετά την ήττα από την ανελέητη, όπως τη χαρακτήρισε, Ίγκα Σφιόντεκ, στο Indian Wells.

Η πορεία της στο τουρνουά αποτέλεσε ένα θετικό βήμα για τη Βρετανίδα, ειδικά από την στιγμή που βρέθηκε κοντά στο να απουσιάσει εξαιτίας τραυματισμού στον καρπό ενώ πρόσφατα υπέφερε και από αμυγδαλίτιδα.

“Μπορώ να δω θετικά την εβδομάδα”, είπε στο BBC. “Νομίζω ότι είχα μερικές καλές νίκες απέναντι σε κάποιες σπουδαίες αντιπάλους. Είχα δύο καλές

εβδομάδες προπονήσεων στο Λονδίνο και απέδωσαν ως ένα βαθμό, τελικά όμως δύο εβδομάδες προπόνησης δεν μπορούν να κάνουν τη διαφορά απέναντι στη Νο.1 κόσμου αυτή την στιγμή”.

“Ανυπομονώ να την αντιμετωπίσω όταν θα έχω δώσει περισσότερα παιχνίδια. Σωματικά πιστεύω ότι θα είναι ένα από τα δυνατά μου σημεία, θεωρώ ότι θα γίνω μία από τις καλύτερες αθλήτριες στο χώρο και αυτό το στοιχείο θα αποτελεί ένα μεγάλο κομμάτι του παιχνιδιού μου. Θα έλεγα ότι υπάρχεις πολύς δρόμος αλλά σίγουρα τώρα αρχίζω την σωστή δουλειά”.

The post Ραντουκάνου: “Μπορώ να γίνω μία από τις καλύτερες” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα