Ρώμη: Με Σάκκαρη και Τζόκοβιτς το πρόγραμμα της Κυριακής

Με την Μαρία Σάκκαρη να αντιμετωπίζει την Ανχελίνα Καλίνινα στις 12:00 GR θα ξεκινήσει το πρόγραμμα της Κυριακής στο Internazionali BNL d’Italia, με την Ελληνίδα τενίστρια να στοχεύει στη 2η σερί νίκη της στο τουρνουά που θα τη φέρει στη φάση των “16”. 

Σάκκαρη και Καλίνινα έχουν αναμετρηθεί ακόμα δύο φορές (πρώτη σε χώμα) με τις δύο παίκτριες να μετρούν από μια νίκη: την Ουκρανή να έχει επικρατήσει στο γρασίδι του Ίστμπουρν το 2022 και τη Σάκκαρη να παίρνει τη “ρεβάνς” στο Indian Wells το 2023. 

Για την ιστορία αξίζει να αναφέρουμε

ότι και τα δύο παιχνίδια κρίθηκαν στο decider set, με την Καλινινα να κατακτά το 1ο (και στις δύο περιπτώσεις) και μάλιστα με το ίδιο σκορ 6-3, ενώ το 3ο set και στις δύο συναντήσεις είχε ολοκληρωθεί με 6-4. 

Η νικήτρια της αναμέτρησης θα παίξει κόντρα σε μια εκ των Μαγιάρ Σέρφι και Βικτόρια Αζαρένκα, οι οποίες θα αναμετρηθούν στο Pietrangeli, στο προτελευταίο παιχνίδι του προγράμματος (όχι πριν τις 18:00 GR).

Στο 3ο παιχνίδι του κεντρικού court θα παίξει ο Νόβακ Τζόκοβιτς κόντρα στον Χιλιανό Αλεχάνδρο Ταβίλο, στην πρώτη μεταξύ τους συνάντηση, η οποία αναμένεται να ξεκινήσει πριν τις 15:00 GR, ενώ στα δύο τελευταία ματς της ημέρας θα πραγματοποιηθούν οι αναμετρήσεις Ελίνα Σβιτολίνα – Άννα Καλίνσκαγια και Αλεξάντερ Ζβέρεφ – Λουτσιάνο Νταρντέρι. 

Στην Grand Stand Arena η αυλαία θα ανοίξει στις 12:00 GR με το παιχνίδι του Φραντέσκο Πασάρο κόντρα στον Νούνο Μπόρζες, θα ακολουθήσει το ματς του Τεράνς Ατμάν με τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ, ενώ αμέσως μετά θα διεξαχθούν οι αναμετρήσεις, Σάρα Σορίβες Τόρμο – Γέλενα Οσταπένκο, Ντάνιελ Κόλινς – Κάρολιν Γκαρσία και Μπεν Σέλτον – Ζινζέν Ζανγκ.

Στο Pietrangeli, εκτός από το παιχνίδι της Αζαρένκα με την Σέριφ, στις 12:00 GR θα παίξουν οι Τιάγκο Μοντέιρο με τον Μιομίρ Κετσμάνοβιτς, στη συνέχεια ο Φραντσίσκο Σερούντολο θα αγωνιστεί κόντρα στον Κάρεν Χατσάνοφ, ενώ ο Τέιλορ Φριτς θα αντιμετωπίσει τον Σεμπάστιαν Κόρντα. 

ROME OPEN MEN’S SINGLES DRAW | WOMEN’S SINGLES | OOP (-1h)

The post Ρώμη: Με Σάκκαρη και Τζόκοβιτς το πρόγραμμα της Κυριακής appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα