Ρότερνταμ: Ο Ντε Μινόρ μπήκε 8άδα και…απειλεί τον Τσιτσιπά

Ο Άλεξ ντε Μινόρ παραχώρησε μόλις 4 games στο Νταβίντ Γκοφάν και με 6-3, 6-1 σε μία ώρα και 23 λεπτά εξασφάλισε την πρόκριση στα προημιτελικά του τουρνουά του Ρότερνταμ για 3η σερί χρονιά. 

Ο 24χρονος Αυστραλός έφτασε τις 8 νίκες τη φετινή σεζόν (8-2), μια νίκη που τον φέρνει για την ώρα στο Νο10 του κόσμου και πάλι, ενώ με πρόκριση στα ημιτελικά θα ανέβει ακόμα μια θέση αφήνοντας πίσω του τον Στέφανο Τσιτσιπά, ο οποίος δεν αγωνίζεται αυτήν την εβδομάδα. 

Ο “δαίμονας” έσπασε

6 φορές το service του Γκοφάν με τις 2 φορές να έρχονται με το ξεκίνημα της αναμέτρησης (1-0, 3-0) με τον Αυστραλό να παίρνει προβάδισμα με 3-0. Ο Γκοφάν απάντησε στο ένα από τα δύο breaks μειώνοντας σε 3-1, όμως με ενα ακόμη break, αλλά κι ένα hold ο ντε Μινόρ έφτασε στο 5-1. 

Ο Γκοφάν ωστόσο, κατάφερε να εκμεταλλευτεί την αστάθεια στο service του Αυστραλού και μειώνοντας αρχικά σε 5-2, στη συνέχεια έφτασε και σε δεύτερο break κανοντας το 5-3, με τον ντε Μινόρ όμως να κλειδώνει το set φτάνοντας ξανά σε break κάνοντας το 6-3 (1-0). 

Στο 2ο σκέλος του αγώνα ο Αυστραλός συνέχισε να πιέζει το service του Γκοφάν, αλλά παράλληλα βελτίωσε το δικό του μετατρέποντας το 50% κερδισμένων πόντων του 1ου set στο 79% και με 5 διαχοδικά games έφτασε στο 5-0, για να σφραγίσει την πρόκριση λίγο αργότερα στο service του. 

Στα προημιτελικά ο ντε Μινόρ θα αντιμετωπίσει είτε τον Φελίξ Οζέρ Αλιασίμ, είτε τον Αντρέι Ρούμπλεφ οι οποίοι θα κλείσουν το πρόγραμμα της Τετάρτης στο Ρότερνταμ

ABN AMRO OPEN ROTTERDAM DRAW | DOUBLES DRAW | SCHEDULE (-1h)

The post Ρότερνταμ: Ο Ντε Μινόρ μπήκε 8άδα και…απειλεί τον Τσιτσιπά appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα