Ρούνε: “Εγώ ο Αλκαράθ και ο Σίνερ οι επόμενοι Big-3”

O Χόλγκερ Ρούνε αποκάλυψε σε δηλώσεις του, ότι θέλει να είναι μέρος της τριάδας που θα…αντικαταστήσουν τους Ρότζερ Φέντερερ, Ράφα Ναδάλ και Νόβακ Τζόκοβιτς. 

Ο Δανός, ο οποίος έχει κάνει το καλύτερο πλασάρισμα στην καριέρα του στην παγκόσμια κατάταξη (Νο8), κέρδισε στον τελικό του indoor Masters 1000 στο Παρίσι, στο τέλος της περσινής σεζόν, τον Νόβακ Τζόκοβιτς, ενώ έγινε ο πρώτος παίκτης που κατάφερε να κερδίσει 5 παίκτες από την πρώτη 10άδα σε μια διοργάνωση. 

Ωστόσο, από την άλλη δεν είναι μυστικό ότι ο 19χρονος έχει προκαλέσει αρκετές αντιδράσεις με τη συμπεριφορά

του εντός court, συμπεριλαμβανομένου και του επεισοδίου με τον Σταν Βαβρίνκα. 

Ο Ρούνε υπερασπίστηκε τον εαυτό του μιλώντας σε ιταλική εφημερίδα τονίζοντας: “Δεν είμαι αλαζονικός. Απλά είμαι παθιασμένος με αυτό που κάνω. Θέλω να κερδίζω, αλλά παράλληλα να δίνω σόου εντός court. Νομίζω ότι είναι καλό να υπάρχουν διαφορετικοί χαρακτήρες στο Tour, αλλιώς θα ήταν πολύ βαρετό.”

Ο Δανός ρωτήθηκε επίσης για την επόμενη γενιά παικτών που θα αντικαταστήσουν τους Φέντερερ, Ναδάλ και Τζόκοβιτς από τη στιγμή που αποσυρθούν όλοι. 

“Μέλος από αυτό το τρίο ελπίζω να είμαι εγώ, μετά ο Κάρλος Αλκαράθ, που έχει δείξει ήδη ότι ξέρει πως να κερδίζει Grand Slam και τέλος ο Γιάνικ Σίνερ. Μοιάζει σαν να είναι στο Tour πολλά χρόνια, αλλά είναι μόλις 21 ετών και κάθε φορά που παίζει δείχνει βελτίωση.”, είπε ο Ρούνε

Ο Ρούνε δεν κατάφερε να προχωρήσει στο Miami Open, γνωρίζοντας την ήττα από τον Τέιλορ Φριτς, την ίδια ώρα που τόσο ο Αλκαράθ, όσο και ο Σίνερ συνεχίζουν την πορεία τους στη Φλόριντας παίζοντας στα προημιτελικά της διοργάνωσης. 

The post Ρούνε: “Εγώ ο Αλκαράθ και ο Σίνερ οι επόμενοι Big-3” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα