Ρούνε: “Ο Νόλε είναι απίστευτος παίκτης” (vids)

Υπερήφανος για τη μάχη που έδωσε απέναντι στον κορυφαίο του κόσμου, ήταν ο Χόλγκερ Ρούνε μετά το ντεμπούτο του στο ATP Finals και την ήττα από τον Νόβακ Τζόκοβιτς στην πρεμιέρα της διοργάνωσης την Κυριακή.

Μετά από σκληρή μάχη τριών ωρών, ο Σέρβος κατάφερε να επικρατήσει 7-6(4), 6-7(1), 6-3 του 20χρονου και πέτυχε την 3η του νίκη σε πέντε αναμετρήσεις με τον χαρισματικό Δανό, σε ένα rivalry που συνεχίζει να προσφέρει συγκινήσεις και εντυπωσιακά ματς.

“Είχαμε σπουδαίους αγώνες πάντα όταν παίζαμε. Δυστυχώς δεν μπόρεσα

να το κάνω σήμερα, αλλά έτσι είναι. Πρέπει να κοιτάξω μπροστά και να πάρω τα πράγματα από τον αγώνα με τα οποία ήμουν ευχαριστημένος, να βγάλω πράγματα από τον αγώνα με τα οποία δεν ήμουν ευχαριστημένος και να επιστρέψω στην προπόνηση αύριο και να προσπαθήσω να τα κάνω καλύτερα.

“Ήταν ένας αγώνας υψηλότερου επιπέδου από ό,τι στο Παρίσι, και είμαι χαρούμενος. Το αποτέλεσμα ήταν αρκετά παρόμοιο. Ο Νόβακ είναι καταπληκτικός παίκτης” είπε χαρακτηριστικά ο Ρούνε στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε.

Ο Ρούνε έμεινε ικανοποιημένος και από τον τρόπο που χειρίστηκε το πολύ απαιτητικό, σωματικά, παιχνίδι δείχνοντας εμπνευσμένος για τη συνέχεια της διοργάνωσης που περιλαμβάνει την αναμέτρηση με τον Στέφανο Τσιτσιπά την Τρίτη, για τη δεύτερη αγωνιστική του ομίλου.

“Νομίζω ότι σωματικά ένιωθα καλά. Φυσικά και το ένιωσα. Παίξαμε για τρεις ώρες. Αλλά είμαι σίγουρος ότι το ένιωσε και εκείνος λίγο. Ήμουν έτοιμος, αν είχα την ευκαιρία, από το 5-3 στο 5-4 να συνεχίσω, αλλά αυτό δεν συνέβη. Νομίζω ότι προσπάθησα να διαχειρίζομαι την ενέργειά μου όσο το δυνατόν καλύτερα κατά τη διάρκεια του αγώνα, να μην χρησιμοποιώ πολύ περιττή ενέργεια και να παραμένω ήρεμος και να παίζω τένις που μου αρέσει να παίζω” είπε.

Ο Ρούνε είχε στο πλευρό του και τον Μπόρις Μπέκερ για τον οποίον μίλησε με σπουδαία λόγια.

“Ειναι υπεροχο. Είναι πολύ καλό. Ο Μπέκερ έχει βρεθεί πολλές φορές σε παρόμοιες καταστάσεις, κάτι που βοηθάει». Μπορεί να πει από την εμπειρία του, να μου το δώσει για το πώς να χειριστώ τα πράγματα στο γήπεδο, εκτός γηπέδου. Είμαστε ακόμα στο τουρνουά, οπότε ας συνεχίσουμε να παλεύουμε” τόνισε.

ATP FINALS SINGLES DRAW | DOUBLES | STANDINGS | OOP (-1h)

The post Ρούνε: “Ο Νόλε είναι απίστευτος παίκτης” (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα