Σάκκαρη: “Είναι το αγαπημένο μου τουρνουά” (vid)

Απόλυτα ικανοποιημένη από την πρεμιέρα της στο Roland Garros, εμφανίστηκε η Μαρία Σάκκαρη μετά τη νίκη με 6-2, 6-3 επί της Γαλλίδας Κλάρα Μπουρέλ την Κυριακή.

Η περσινή ημιφιναλίστ της διοργάνωσης, επέστρεψε στο Philippe Chatrier μετά την οδυνηρή ήττα στον περσινό ημιτελικό όπου είχε και match point κόντρα στην Μπάρμπορα Κρεϊτσικοβα.

Το Νο3 της παγκόσμιας κατάταξης, έπαιξε τένις πρωτοβουλίας και παρά τα 29 αβίαστα λάθη, τελείωσε το ματς με 24 winners, μετατρέποντας σε break τις

5 από τις 13 ευκαιρίες που ειχε στο ματς.

“Είναι το αγαπημένο μου τουρνουά και αυτό είναι το αγαπημένο μου γήπεδο. Έχω υπέροχες αναμνήσεις από πέρυσι. Ήξερα ότι το γήπεδο θα υποστήριζε την Κλάρα, κάτι που είναι φυσιολογικό αλλά η ατμόσφαιρα εδώ είναι κάτι μαγικό. Είμαι χαρούμενη που επιστρέψαμε στην κανονικότητα και μπορούμε να ζήσουμε αυτή την ατμόσφαιρα στο Philippe Chatrier” είπε η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια.

Η Σάκκαρη μίλησε και για την πιο αργή εξέλιξη στην καριέρα της, σε σχέση με άλλα κορίτσια ενώ επανέλαβε την αγάπη της για την Ελλάδα.

“Κάποια κορίτσια φτάνουν στο peak τους από νεαρή ηλικία 18, 19, 20. Η δική μου καλύτερη χρονιά ήταν η περσινή. Είμαι πολύ υπερήφανη για τον εαυτό μου και ξέρω ότι και η ομάδα μου είναι πολύ υπερήφανη, όπως και η πατρίδα μου.

“Οι Έλληνες αγαπάμε ο ένας τον άλλο, λατρεύουμε τη χώρα μας και είναι υπέροχο να μπορώ να ταξιδέψω σε όλον τον κόσμο και να παίζω γι’αυτούς”

Στο 2ο γύρο της κορυφαίας διοργάνωσης, η 26χρονη Αθηναία με ρίζες από τη Σπάρτη, θα αντιμετωπίσει την επικίνδυνη 25χρονη Καρολίνα Μούτσοβα, Νο81 στον κόσμο.

Χένμαν: “Ένα από τα φαβορί η Σάκκαρη”

Ο Τιμ Χένμαν, ειδικός αναλυτής του Eurosport, χαρακτήρισε τη Μαρία Σάκκαρη ως ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου.

“Είναι ένα από τα φαβορί. Με το στυλ που παίζει και πόσο επιθετική είναι από τη βασική γραμμή. Παίζει με βαρύ σπιν και η αναπήδηση της μπάλας είναι υψηλή. Κινειται πολύ καλά και είναι πολύ δυνατή αθλήτρια. Ήταν πολύ καλό το παιχνίδι της στην πρεμιέρα”



ROLAND GARROS MEN’S SINGLES DRAW l WOMEN’S SINGLES DRAW l OOP (-1h)

The post Σάκκαρη: “Είναι το αγαπημένο μου τουρνουά” (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα