Σάκκαρη σε Κόνταβεϊτ: “Να είσαι υπερήφανη γι’ αυτά που έχεις πετύχει”

Η Μαρία Σάκκαρη ήταν από τις πρώτες τενίστριες που σχολίασαν την ανακοίνωση της Ανέτ Κόνταβεϊτ, η οποία μετά το τέλος του Wimbledon θα αποσυρθεί από την ενεργό δράση

Σάκκαρη και Κόνταβεϊτ βρέθηκαν αρκετά κοντά και τις συνέδεε μια πολύ καλή φιλία, ενώ και εντός court οι μεταξύ τους αναμετρήσεις τους ήταν οριακές και συγκλονιστικές, με αποκορύφωμα τον τελευταίο και 13ο αγώνα τους στον δραματικό τελικό της

Αγίας Πετρούπολης τον Οκτώβριο του 2022. 

“Να είσαι υπερήφανη γι’ αυτά που έχεις πετύχει. Θα είσαι η αγαπημένη μου συντροφιά εν μέσω καραντίνας στο face time”, ανέφερε στο σχόλιό της η Ελληνίδα τενίστρια. 

Νωρίτερα η Κόνταβεϊτ είχε αναρτήσει την απόφασή της μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο instagram

“Σήμερα ανακοινώνω ότι ολοκληρώνω την καριέρα μου ως επαγγελματίας αθλήτρια. Μετά από αρκετές επισκέψεις στον γιατρό και συσκέψεις με τo ιατρικό τιμ μου, ενημερώθηκα ότι έχω οσφυϊκή δισκοκήλη. Αυτό δεν μου επιτρέπει να συνεχίσω να προπονούμαι σε φουλ ρυθμό και να δίνω συνεχείς αγώνες. Κατά συνέπεια, είναι αδύνατον να συνεχίσω σε τοπ επίπεδο σε τόσο ανταγωνιστικό περιβάλλον. Το τένις μου έχει δώσει και διδάξει πολλά και είμαι πολύ ευγνώμων. Ήταν σημαντικό για μένα να φέρω τη σημαία της Εσθονίας στα γήπεδα και να παίζω μπροστά στους υποστηρικτές μου σε όλο τον κόσμο. Είμαι έτοιμη για νέες προκλήσεις μετά την τελευταία μου προσπάθεια ως επαγγελματίας τενίστρια – θα προσπαθήσω να απολαύσω το παιχνίδι και να αγωνιστώ όσο σκληρά μπορώ στο Wimbledon. Σας ευχαριστώ όλους για τη συνεχή συμπαράσταση.”

Η Σάκκαρη βρίσκεται στο Βερολίνο, όπου την Τρίτη θα κάνει πρεμιέρα αντιμετωπίζοντας την Γαλλίδα, Αλιζέ Κορνέ, στο τελευταίο παιχνίδι του προγράμματος στο κεντρικό court (περίπου στις 20:00 GR) αν και υπάρχει πιθανότητα αλλαγής court σε περίπτωση που καθυστερήσουν τα παιχνίδια που θα γίνουν νωρίτερα (λόγω σκότους). 

The post Σάκκαρη σε Κόνταβεϊτ: “Να είσαι υπερήφανη γι’ αυτά που έχεις πετύχει” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα