Σάκκαρη: “Συγγνώμη που δεν μπόρεσα να δώσω μεγαλύτερη μάχη” (vids)

H Μαρία Σάκκαρη, αφού ζήτησε συγγνώμη στους θεατές για τη σύντομη χρονική διάρκεια του τελικού, κατά τη διάρκεια της ομιλίας της μετά τον τελικό κόντρα στην Ίγκα Σφιόντεκ, στη συνέχεια μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την Νο1 του κόσμου, ενώ φυσικά δεν ξέχασε να ευχαριστήσει την οικογένειά της, αλλά και τους διοργανωτές, τονίζοντας μάλιστα ότι η Ελλάδα είναι μια καταπληκτική χώρα.

“Συγγνώμη που δεν μπόρεσα να δώσω μεγαλύτερη μάχη. Ήταν πολύ γρήγορο ματς για εσάς. Τα εύσημα στην Ίγκα, είσαι τρομερή παίκτρια,

πολύ καλός άνθρωπος και απίστευτη πρωταθλήτρια. Σου αξίζουν τα καλύτερα. Εσύ και η ομάδα σου έχετε δημιουργήσει κάτι απίθανο. Ελπίζω να παίξουμε σε πολλούς ακόμα τελικούς μαζί. Κάθε φορά που σε αντιμετωπίζω, σημαίνει πως έκανα κάτι καλά. Καλή τύχη σε όλα, είσαι φοβερή. Εύχομαι τα καλύτερα σε εσένα και στην ομάδα σου.”

Feeling the Califonia

Congrats on a brilliant tournament, @mariasakkari #TennisParadise pic.twitter.com/OyTApzN0OY

wta (@WTA) March 17, 2024

“Θέλω να ευχαριστήσω την μικρότερη αδερφή μου, Αμάντα, σε ευχαριστώ που είσαι εδώ, τον σύντροφό μου, Κωνσταντίνο, σε ευχαριστώ που με έκανες χαρούμενη. Φυσικά την οικογένειά μου. Είμαι τόσο χαρούμενη που είμαι μέλος της οικογένειάς μου. Όλοι πίσω στο σπίτι με στηρίζουν και είναι δίπλα μου ό,τι και να γίνει. Είμαι πολύ χαρούμενη από εκεί που κατάγομαι. Η Ελλάδα είναι μια καταπληκτική χώρα. Το Indian Wells είναι ένα καταπληκτικό μέρος, αλλά η Ελλάδα είναι απίστευτη.”

“Φυσικά θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι δουλέψατε γι’ αυτό το τουρνουά, μας συμπεριφέρεστε εδώ όπως σε κανένα άλλο τουρνουά. Μου αρέσει πολύ να βρίσκομαι εδώ, μακάρι να μπορούσα να μείνω περισσότερο! Είναι η τελευταία μέρα του τουρνουά, δεν θα γινόταν να μείνω παραπάνω, αλλά ποτέ δεν ξέρεις, ίσως μετακομίσω εδώ κάποια μέρα… όχι αστειεύομαι (γέλια), ποτέ δεν θα αφήσω την Ελλάδα!”

WTA BNP PARIBAS OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES 

The post Σάκκαρη: “Συγγνώμη που δεν μπόρεσα να δώσω μεγαλύτερη μάχη” (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα