Σε κάκιστη ψυχολογική κατάσταση ο Ζβέρεφ

Να φύγει και να μην ξαναγυρίσει το 2019, θέλει ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ, που περνάει τις χειρότερες μέρες της ζωής του…

Αντιμέτωπος με πολλά ψυχολογικά προβλήματα φαίνεται να είναι ο Γερμανός τενίστας, που δεν λέει να σηκώσει κεφάλι τους τελευταίους μήνες.

Μπορεί στα τουρνουά της Ασίας να τα πήγε περίφημα, όμως το γεγονός ότι δεν μπορεί να βρει με τίποτα σταθερότητα στο παιχνίδι του, μαρτυρά και την κάκιστη ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρίσκεται.

Ο Ζβέρεφ αμέσως μετά την ήττα από τον Τέιλορ Φριτζ στη Βασιλεία, ξέσπασε στον εαυτό του, κάνοντας

πολύ σκληρή αυτοκριτική στη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε την αναμέτρηση.

Το Νο6 στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ, παραδέχθηκε ότι βρίσκεται σε πολύ κακό φεγγάρι και αν συνεχίσει έτσι, δεν πρόκειται αν κερδίσει κανέναν στο μέλλον.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Αν συνεχίσω να παίζω έτσι και να έχω αυτή την ψυχολογία, δεν θα κερδίσω ξανά αγώνα. Είμαι πολύ απογοητευμένος από τον εαυτό μου. Όχι από το αποτέλεσμα.

Συνήθως, απολαμβάνω την ώρα μου στο court και θέλω να παίζω μπροστά σε κοινό. Λατρεύω να παλεύω για νίκες, ακόμη κι αν δυσκολεύομαι πολύ. Στον αγώνα μου σήμερα όμως, δεν ένιωσα καθόλου καλά.

Δεν είχα το μυαλό μου εκεί και ήταν σαν να μην ήθελα να συνεχίσω να παίζω.

Πρέπει οπωσδήποτε να πάω στο σπίτι μου, να κάτσω λίγες ημέρες μόνος και να καθαρίσω το κεφάλι μου. Ελπίζω, να συνέλθω και να τα πάω καλά στο Παρίσι, ώστε να εξασφαλίσω την είσοδό μου στα ΑΤΡ Finals”.

SWISS INDOORS BASEL DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-1h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Σε κάκιστη ψυχολογική κατάσταση ο Ζβέρεφ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα