“Σόκαρε” τον Βαβρίνκα ο φανταστικός Μουτέ! – VIDEO

Δεν άντεξε το “διπλό καθήκον” ο γερόλυκος Σταν Βαβρίνκα και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Qatar Open

Σταν Βαβρίνκα και Κορεντάν Μουτέ αναγκάστηκαν να δώσουν δύο αγώνες σε μια μέρα με τον 20χρονο Γάλλο να πραγματοποιεί μια μεγαλειώδη ανατροπή κόντρα στον πολύπειρο Ελβετό και να προκρίνεται στον πρώτο τελικό καριέρας του!

Τι απίστευτο τένις έπαιξε ο qualifier Μουτέ για να φτάσει μέχρι τον τελικό της Ντόχα!

Ο φέρελπις Γάλλος τενίστας κατάφερε να κερδίσει

μέσα σε λίγες ώρες δύο σπουδαίους βετεράνους του τουρ, τον Φερνάντο Βερντάσκο και τον Σταν Βαβρίνκα, έχοντας ήδη αποκλείσει τον Μίλος Ράονιτς, για να φτάσει στον πρώτο τελικό καριέρας του στο 250ρι της Ντόχα όπου τον περιμένει ο ανίκητος αυτήν την εβδομάδα, Αντρέι Ρούμπλεφ!

Λόγω της βροχής την Πέμπτη, οι περισσότεροι τενίστες έδωσαν δύο αγώνες σε μια μέρα με τον Μουτέ να κερδίζει πρώτα τον Βερντάσκο με 6-4, 4-6, 6-4 και μετά, με μια τρομερή ανατροπή, τον Βαβρίνκα με 3-6, 7-5, 6-3!

Ειδικά στον δεύτερο αγώνα του, ο νεαρός Γάλλος έβγαλε όλο το πλούσιο ταλέντο του στο κορτ στη μεγαλύτερη, μέχρι στιγμής, νίκη της καριέρας του!

Και ένα πληθωρικό παιχνίδι με τρομερή ποικιλία, συνδυασμένο με εξαιρετικά αθλητικά προσόντα που τον καθιστούν έναν από τους NextGen τενίστες που δεν έχουν “διαφημιστεί” ιδιαίτερα αλλά αξίζει της προσοχής μας.

Από την άλλη, ο Ρούμπλεφ έδωσε επίσης δύο αγώνες σε μια μέρα και συνεχίζει ακάθεκτος δίχως να έχει χάσει ούτε σετ μέχρι στιγμής στο τουρνουά.

Πρώτα, επικράτησε του Πιέρ-Ιγ Ερμπέρ με 6-3, 6-4 πριν κερδίσει ακόμα πιο εύκολα τον Μιομίρ Κετσμάνοβιτς, 6-3, 6-1 και θέσει εαυτόν σε διεκδίκηση του τρίτου τίτλου καριέρας του, στα 22 του, το Σάββατο.

QATAR OPEN DRAW | DOUDLES DRAW | OOP (+1h)

Κώστας Αϊτάκης

The post “Σόκαρε” τον Βαβρίνκα ο φανταστικός Μουτέ! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα