Σπουδαία πρόκριση για Καλοβελώνη

Ο Μάρκος Καλοβελώνης πέτυχε πολύ μεγάλη νίκη στον 1ο γύρο της Τσάλεντζερ διοργάνωσης της Μπανγκαλόρ, στην Ινδία, κερδίζοντας τον Νο158 τενίστα της παγκόσμιας κατάταξης, Τσουν Σιν Τσενγκ.

Ο 27χρονος Έλληνας (Νο946), χρειάστηκε μόλις 61 λεπτά για να υπερκεράσει το εμπόδιο του πρώην Νο1 στα Juniors και next big thing του Ασιατικού τένις, στο πλαίσιο του 1ου γύρου του τουρνουά.

Ερχόμενος από τα προκριματικά, ο Καλοβελώνης έπιασε σπουδαία απόδοση στο ντεμπούτο του στο κυρίως ταμπλό και με 6-2, 6-2, συνέτριψε τον πρωταθλητή

της προηγούμενης εβδομάδας στην 1η έκδοση του Τσάλεντζερ της Μπανγκαλόρ.

Ούτε set έχασε ο Τσενγκ την περασμένη εβδομάδα για να φτάσει μέχρι τον τίτλο, όμως ο Καλοβελώνης του πήρε δυο σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα την Τρίτη, του άφησε μόλις τέσσερα games και προχωράει στο Bengaluru Open 2.

Στον 2ο γύρο, ο Έλληνας τενίστας θα αντιμετωπίσει τον 24χρονο Ελβετό, Γιόχαν Νικλς, Νο350 στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ.

Ο Καλοβελώνης βρίσκεται και στο ταμπλό του διπλού, με παρτενέρ τον Ιάπωνα, Τοσιχίντο Ματσούι. Στον 1ο γύρο, θα αντιμετωπίσουν τους Ινδούς, Σαντρασεκάρ/Πρασάνθ, που αγωνίζονται με protected ranking.

BENGALURU OPEN 2 SINGLES DRAW l DOUBLES DRAW l OOP (+3,5h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Σπουδαία πρόκριση για Καλοβελώνη appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα