Στο δρόμο της Χάλεπ η Στίβενς! – VID

19:33 7/6/2018 - Πηγή: Tennis24
Η Σλόαν Στίβενς προκρίθηκε στον δεύτερο τελικό Major της καριέρας της νικώντας την καλή της φίλη, Μάντισον Κις, και θα είναι η τενίστρια που θα πρέπει να κερδίσει η Σιμόνα Χάλεπ αν θέλει να κατακτήσει το παρθενικό της Grand Slam!

Νέα “ύψη” για την Σλόαν Στίβενς!

Η 25χρονη Αμερικανίδα τενίστρια φτάνει για δεύτερη φορά στην καριέρα της σε τελικό Slam στο τουρνουά όπου μέχρι φέτος είχε “ταβάνι” τον τέταρτο γύρο!

Η κάτοχος του περσινού Αμερικανικού

Όπεν αναγκάστηκε και πάλι να “πληγώσει” την καλή της φίλη, Μάντισον Κις, με 6-4, 6-4 και έκλεισε τη δεύτερη χρονικά θέση για τον μεγάλο τελικό του Σαββάτου κόντρα στη Σιμόνα Χάλεπ που θριάμβευσε νωρίτερα κόντρα στη Μουγκουρούθα.

Η Στίβενς έχει το “απόλυτο” των νικών σε τελικούς Slam με το 1/1 σε αντίθεση με τη Ρουμάνα που έχει 0/3 σε αντίστοιχα ματς και θα επιχειρήσει να “σπάσει” αυτήν την κατάρα…

Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα έχει καθόλου εύκολο έργο μιας και η Στίβενς, για δεύτερο σερί ματς στο Παρίσι, έπαιξε απίστευτα ώριμα, με αυτοκυριαρχία και εκμεταλλευόμενη πλήρως τα δικά της “όπλα” και επικράτησε ελεγχόμενα της Κις.

Η Αμερικανίδα προηγούνταν από την αρχή μέχρι το τέλος του ματς καθώς η Κις έκανε μακράν τα περισσότερα λάθη, δεν είχε την ίδια υπομονή και σταθερότητα στα ράλι και μόνο όταν έμεινε πίσω με διπλό break στο δεύτερο σετ, έπαιξε πιο απελευθερωμένα.

Η ζημιά όμως είχε ήδη γίνει και η Στίβενς πήρε την πρόκριση για τον τελικό με την ήρεμη “δύναμη” που τη διακρίνει και θα προσπαθήσει, από τη μεριά της, να οδηγήσει τη Χάλεπ στον “εφιάλτη” των τεσσάρων χαμένων τελικών…

Πέμπτη, 7/6: Ημιτελικοί Roland Garros

Halep (Romania) beat Muguruza (Spain) 6-1 6-4

Stephens (USA) beat Keys (USA) 6-4 6-4

French Open Women’s Draw | OOP (-1h) l LIVE SCORES

Κώστας Αϊτάκης

The post Στο δρόμο της Χάλεπ η Στίβενς! – VID appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα