Τα “γυρίζει” ο Ντιμιτρόφ για το Sofia Open!

Ο Βούλγαρος τενίστας προέβη σε νέα επίσημα τοποθέτηση για τα όσα αρνητικά του καταλογίζουν ότι είπε για το Sofia Open.

Πριν από μερικές μέρες έγινε γνωστή η απόφαση του Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ να μην αγωνιστεί ούτε στο Sofia Open του 2019 και όχι μόνο αυτό αλλά εξαπέλυσε βολές κατά της συγκεκριμένης διοργάνωσης που φιλοξενείται στην πατρίδα του.

Συγκεκριμένα ο Βούλγαρος έκανε λόγο για μια “κλειστή” διοργάνωση στην οποία αγωνίζονται μόνο όσοι προσκληθούν ενώ παράλληλα

δεν έχει βοηθήσει καθόλου στην βελτίωση του τένις στη Βουλγαρία.

Όπως είναι λογικό, οι συγκεκριμένες δηλώσεις προκάλεσαν μεγάλη αναταραχή τόσο στους ιθύνοντες του τουρνουά όσο και γενικά στα αθλητικά νέα της Βουλγαρίας καθώς ο Ντιμιτρόφ είναι, μακράν, ο πιο επιτυχημένος τενίστας της χώρας και το πιο εμπορικό πρόσωπο της διοργάνωσης που όμως έχει αγωνιστεί μόλις σε μία από τρεις εκδόσεις του τουρνουά.

Ο χαμός που ακολούθησε οδήγησε τελικά τον Ντίμι σε μια ανακατασκευή των δηλώσεών του στην οποία ξεκαθάρισε τι εννοούσε.

“Οι δηλώσεις μου για το Sofia Open έχουν παρερμηνευθεί. Χαίρομαι πολύ που υπάρχει τουρνουά της σειράς 250 στη χώρα μου. Το γεγονός ότι έπαιξα και μάλιστα κέρδισα το 2017 ήταν μία από τις πιο ξεχωριστές στιγμές της καριέρας μου. Όταν είπα ότι δεν έχει βελτιωθεί το τένις στη Βουλγαρία, εννοούσα ότι η Ομοσπονδία θα πρέπει να διοργανώσει και άλλα τουρνουά πιο χαμηλά από την ATP Tour, δηλαδή Futures και Challengers. Σέβομαι πολύ την προσπάθεια του Sofia Open και τους εύχομαι κάθε επιτυχία για το 2019″ ανέφερε ο Ντιμιτρόφ σε μια εντελώς διαφορετικού ύφους δήλωση από αυτά που έλεγε πριν από μια εβδομάδα περίπου.

Ακόμα και χωρίς τον Ντιμιτρόφ, το Sofia Open έχει κατορθώσει πάντως να προσελκύσει μερικά πολύ δυνατά ονόματα το 2019 μεταξύ των οποίων είναι ο Τσιτσιπάς, ο Χατσάνοφ, ο Μπασιλασβίλι, ο Μονφίς, ο Βαβρίνκα και ο Μπαουτίστα Αγούτ.

Κώστας Αϊτάκης

The post Τα “γυρίζει” ο Ντιμιτρόφ για το Sofia Open! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα