Ταύρος εν υαλοπωλείω – VIDEO

Δυναμικά συνέχισε τις υποχρεώσεις του στο Masters του Μόντε Κάρλο ο Ράφα Ναδάλ, που “ισοπέδωσε” τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ στη μεταξύ τους αναμέτρηση, και πέρασε στα προημιτελικά του θεσμού…

Και πως θα μπορούσε να μην “σφραγίσει” το εισιτήριό του για τους “8” καλύτερους τενίστες του Monte Carlo Masters, ο Ράφαελ Ναδάλ.

Αποδίδοντας τρομερό τένις, ο Ισπανός, 11 φορές πρωταθλητής στο τουρνουά, μετέτρεψε σε περίπατο το υποτιθέμενο ντέρμπι κόντρα στον ντεφορμέ Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ και “έκλεισε” το ραντεβού του με τον Αργεντινό Γκουίντο Πέγια.

Πιο συγκεκριμένα, μια ώρα και 34 λεπτά χρειάστηκε

ο Νο2 τενίστας της παγκόσμιας κατάταξης της ΑΤΡ για να περάσει στα προημιτελικά, κερδίζοντας τον Βούλγαρο αντίπαλό του με 6-4, 6-1.

Rafa looking regal @RafaelNadal overcomes Dimitrov 6-4 6-1 to notch his 70th win at the #RolexMCMasters! pic.twitter.com/oc9tdaZDXm

Tennis TV (@TennisTV) 18 Απριλίου 2019


Μπορεί να έχασε τρία γκέιμς περισσότερα από όσα απόλεσε στην πρεμιέρα του στο χώμα την Τετάρτη, όμως ο Ράφα Ναδάλ δεν απειλήθηκε ούτε στο ελάχιστο από τον Ντίμι, φτάνοντας με χαρακτηριστική άνεση στην νίκη-πρόκριση.

Στο εναρκτήριο κομμάτι του αγώνα ο Ναδάλ βρέθηκε με 4-1 πάνω, όμως το Νο30 του κόσμου απάντησε και έφερε το ματς στα ίσια (4-4), αγχώνοντας προς στιγμήν τον “Ταυρομάχο”.

Η συνέχεια όμως, ήταν αυτή που οι περισσότεροι φαντάστηκαν. Σερί 8-1 κερδισμένων γκέιμς και πολύ εύκολη straight-sets επικράτηση για τον Ράφα, που έχει επιστρέψει δυνατός και δεν δείχνει να αστειεύεται, αγωνιζόμενος στην αγαπημένη του, “κόκκινη” επιφάνεια.

Αυτήν, ήταν και η 68η νίκη του Ναδάλ στο κυρίως ταμπλό του Monte Carlo Masters, σε 72 αναμετρήσεις.

MONTE CARLO MASTERS SINGLES DRAW | OOP | TV SCHEDULE

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Ταύρος εν υαλοπωλείω – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα