Τελικός για Περβολαράκη στο Μπαχρέιν

Μιχάλης Περβολαράκης και ο Αυστριακός παρτενέρ του, Μαξιμίλιαν Νόικριστ εξασφάλισαν τη συμμετοχή τους στον τελικό του τουρνουά ATP Challenger που πραγματοποιείται στην πρωτεύουσα του Μπαχρέιν (Αλ Μανάμα), κερδίζοντας στον ημιτελικό τους Ινδούς Άρτσουν Καντέ και Ράμκουμαρ Ραμανάταν με 6-3, 1-6, [10-7] μετά από 68 λεπτά. 

Περβολαράκης και Νόικριστ είχαν αρκετά καλά ποσοστά στους κερδισμένους πόντους στο 1ο σερβίς, ολοκληρώνοντας το παιχνίδι

με 71% (27/38), αλλά και 6 άσους (κανένα διπλό λάθος), χρειάστηκαν δύο break (2/5) για να πάρουν την πρόκριση στον τελικό του Σαββάτου (27/11).

Από την πλευρά τους οι Ινδοί προσπάθησαν να βγάλουν όλο-σχεδόν-το παιχνίδι παίζοντας με 2ο σερβίς, κάτι που κατάφεραν μόνο στο 2ο set, χωρίς όμως να αντέξουν την πίεση από το ελληνοαυστριακό δίδυμο. 

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους Περβολαράκη και Νόικριστ να κατακτούν τα πρώτα 3 games (3-0), με τους Καντέ και Ραμανάταν να ισοφαρίζουν σε 3-3 παίρνοντας πίσω το χαμένο τους σερβίς. Αυτό όμως ήταν και το τελευταίο κερδισμένο game στο set με τους Περβολαράκη και Νόικριστ να παίρνουν τα τελευταία 3 φτάνοντας στο 1-0.

Στο 2ο σκέλος του αγώνα από τη μια το γεγονός ότι οι Περβολαράκης και Νόικριστ δεν έβρισκαν εύκολα πρώτα σερβίς και από την άλλη το μόλις 14% στο 2ο (1/7), του κόστισαν το set με τους Ινδούς να κατακτούν 5 games στη σειρά (5-0) και στη συνέχεια να φτάνουν στην ισοφάριση (1-1).

Ο ημιτελικός οδηγήθηκε στο super tie-break εκεί όπου το ελληνοαυστριακό δίδυμο πήρε προβάδισμα με 4-1 και 8-2 για να κλείσει το παιχνίδι μετά από 4 match-points, παίρνοντας την πρόκριση στον τελικό εκεί όπου θα αντιμετωπίσουν τους Πορτογάλους Νουνό Μπόρζες και Φρανσίσκο Καρμπάλ.

The post Τελικός για Περβολαράκη στο Μπαχρέιν appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα