Τέλος η πορεία του Τσόριτς στην Βουδαπέστη – VIDEO

Ο Μπόρνα Τσόριτς αν και… την γλίτωσε την Μ.Πέμπτη, δεν κατάφερε να συνεχίσει με νίκες τις υποχρεώσεις του στο Hungarian Open της Βουδαπέστης και αποκλείστηκε από τον Φίλιπ Κράινοβιτς, το μεσημέρι της Μ.Παρασκευής…

Στα χνάρια του Μάριν Τσίλιτς και ο Μπόρνα Τσόριτς. Οι δυο Κροάτες αν και ήταν τα μεγάλα φαβορί για να φτάσουν στον τελικό της διοργάνωσης και να “κονταροχτυπηθούν” με έπαθλο τον τίτλο, κατάφεραν να αποκλειστούν πριν καλά-καλά μπει το Σαββατοκύριακο.

Ο Τσίλιτς, όντας σε άσχημη αγωνιστική περίοδο, έμεινε εκτός διοργάνωσης στην Ουγγαρία

το απόγευμα της Μ.Πέμπτης, ενώ ο Τσόριτς, Νο2 του ταμπλό, αφού την γλίτωσε από τον Ματέο Μπερετίνι… την έπαθε από τον Φίλιπ Κράινοβιτς.

From qualifier to last four @filipkrajinovic topples 2nd seed Coric 6-4 7-5 to make the #HungarianOpen semi-finals! pic.twitter.com/f8z8yVvG1h

Tennis TV (@TennisTV) 26 Απριλίου 2019


Πιο συγκεκριμένα, μετά από δυο ώρες αγώνα, το Νο15 της παγκόσμιας κατάταξης στην ΑΤΡ, τέθηκε νοκ-άουτ από τον Σέρβο, γνωρίζοντας την ήττα με 6-4, 7-5, στην φάση των προημιτελικών της διοργάνωσης.

Ο Κράινοβιτς, Νο105 τενίστας του κόσμου, πέρασε στην φάση των “4”, όπου το Μ.Σάββατο θα αντιμετωπίσει τον Πιέρ Ιγ Ερμπέρ.

Ο Γάλλος, από την πλευρά του επικράτησε του νεαρού Ούγγρου Ατίλα Μπάλαζ με σκορ 6-3, 6-4 και πέρασε στα ημιτελικά.

Από τους άλλου δυο προημιτελικούς, ο νικητής του Μπασιλασβίλι-Ντζέρε, θα τεθεί αντιμέτωπος με τον νικητή του Κουέβας-Μπερετίνι, στον έτερο ημιτελικό του Μ.Σαββάτου.

HUNGARIAN OPEN SINGLES DRAW | OOP

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Τέλος η πορεία του Τσόριτς στην Βουδαπέστη – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα