Θεσσαλονίκη: Πρωταθλήτριες Παναγιωτίδου και Παρασκευοπούλου – Τελικό η Ουσταμπασίδου

Λυδία Παναγιωτίδου και Χρυσούλα Παρασκευοπούλου στέφθηκαν πρωταθλήτριες στο διπλό στο διεθνές τουρνουά U16 U16 Omilos Protathliton Thessalonikis που διεξάγεται στα χωμάτινα γήπεδα Les Raquettes Tennis Academy με τις δύο Ελληνιδες τενίστριες και Νο1 του ταμπλό, να επικρστούν στον τελικό του Σαββάτου με 6-2, 7-5 των Νο2 του ταμπλό, Ελένη Χατζηαβραάμ και Αιμιλία Πάντου. 

Για την Παρασκευοπούλου αυτός ήταν ο πρώτος τίτλος Tennis Europe

μέσα στη σεζόν, αλλά και ο 3ος μετά από τα 16άρια τουρνουά σε Σκόπια και Κιλκίς το 2023, ενώ για την Παναγιωτίδου, αυτός ο τίτλος ήταν ο 3ος στα διπλά μέσα στο 2024, μετά τους δύο σε Ηράκλειο και Μαραθώνα. 

Πέρα από τον τελικό στο διπλό, το Σάββατο πραγματοποιήθηκαν και οι δύο ημιτελικοί στο μονό με την Κατερίνα Ουσταμπασίδου να παίρνει τη νίκη με 6-2, 6-7(3), 7-6(2), μετά από ένα δραματικό παιχνίδι κόντρα στην Λυδία Παναγιωτίδου. 

Στον τελικό της Κυριακής η Νο1 του ταμπλό θα αγωνιστεί κόντρα στην Σκοπιανή και Νο5 του ταμπλό, Σάρα Μιτσέφσκα, η οποία κέρδισε την Φωτεινή-Νεφέλη Φασουλά με 7-6(1), 6-0 

The post Θεσσαλονίκη: Πρωταθλήτριες Παναγιωτίδου και Παρασκευοπούλου – Τελικό η Ουσταμπασίδου appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα