Τίμ Χένμαν για Ρότζερ: “Ανυπομονούμε να τον δούμε”

Η τελευταία φορά που θαυμάσαμε τον Ρότζερ Φέντερερ στο γήπεδο ήταν στο Australian Open 2020. Έχοντας υποβληθεί σε δύο χειρουργικές επεμβάσεις στο δεξί του γόνατο, ο Ελβετός θρύλος βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο Ντουμπάι και προετοιμάζεται για μια δυναμική επιστροφή το 2021. Όλος ο κόσμος του τένις ανυπομονεί να τον δει και πάλι στα court, συμπεριλαμβανομένου και του πρώην Νο.4 της παγκόσμιας κατάταξης Τίμ Χένμαν.

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη, ο Ρότζερ

Φέντερερ δήλωσε ότι δοκιμάζει το γόνατο του κατά τη διάρκεια της τρέχουσας προετοιμασίας του για την νέα σεζόν. Ο 39χρονος ελπίζει να είναι σε θέση να αγωνιστεί στο Αυστραλιανό Όπεν, το οποίο αρχίζει στις 8 Φεβρουαρίου.

Ο Τίμ Χένμαν τέσσερις φορές ημι-φιναλίστ στο Wimbledon, μίλησε πρόσφατα για την επικείμενη επιστροφή του Φέντερερ στο Tennis.com. Ο Βρετανός γνωρίζει καλά τον Ρότζερ τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου.

Στη συνέντευξη ρωτήθηκε για το ποιος είναι ο παίκτης που ενδιαφέρεται να παρακολουθήσει περισσότερο το επόμενο έτος.

“Ο Ρότζερ Φέντερερ προφανώς. Είναι καλός φίλος μου, τον γνωρίζω εδώ και πολύ καιρό, και όλοι ανυπομονούμε να τον δούμε”, ήταν η απάντηση του.

Φέντερερ και Χένμαν έχουν αναμετρηθεί 13 φορές στο tour. O Ελβετός προηγείται με 7-6 στις νίκες, ενώ έχει κερδίσει και τα έξι τελευταία παιχνίδια τους.

Γιάννης Μαύρος 

The post Τίμ Χένμαν για Ρότζερ: “Ανυπομονούμε να τον δούμε” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα