Τιμ: “Έχω επιστρέψει”

O Ντόμινικ Τιμ κατάφερε να πετύχει την σπουδαιότερη νίκη του τους τελευταίους 20 μήνες κόντρα στον Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγούτ και έτσι πανηγύρισε back to back νίκες, για 1η φορά μετά τον Μάιο του 2021. Ο Αυστριακός που προκρίθηκε στα προημιτελικά του Μπάσταντ, εμφανίστηκε πολύ αισιόδοξος για την πορεία του πιστεύοντας ότι σίγουρα έχει επιστρέψει για τα καλά στο tour:

“Είναι μια διαδικασία που παίρνει καιρό. Κέρδισα τον Ρουσουβουόρι χθες και σήμερα κέρδισα τον Μπαουτίστα Αγούτ. Δύο πραγματικά κορυφαίοι αντίπαλοι,

οπότε αφού μπόρεσα να τους νικήσω σίγουρα έχω επιστρέψει, είμαι στους “8” ενός πολύ δυνατού τουρνουά, οπότε είμαι χαρούμενος. Είναι μια χρονοβόρα διαδικασία, αλλά βαδίζω προς το σωστό δρόμο.

Είναι υπέροχο να παίζεις εδώ. Είναι μια καταπληκτική ατμόσφαιρα και είμαι τόσο χαρούμενος που κέρδισα σήμερα, ώστε να μπορώ να έχω τουλάχιστον έναν άλλο αγώνα αύριο. Ήταν πολύ καλό για εμένα.

Η νίκη κόντρα στον Εμίλ (Ρουσουβουόρι) μου έδωσε αυτοπεποίθηση ότι μπορώ να ανταγωνιστώ τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο, όπως και σήμερα με τον Ρομπέρτο. Είναι πάντα ένας τόσο δύσκολος αντίπαλος. Περίμενα και ήλπιζα ότι θα ήταν ένας κλειστός αγώνας. Όταν κέρδισα το 1o set στο tie break είπα «Ε, μπορώ να κερδίσω σήμερα.» Είχα αυτή την πεποίθηση μέχρι το τέλος του αγώνα και το 3ο set ήταν πολύ καλό.”

O Τιμ θα αντιμετωπίσει τον 21χρονο Αργεντινό και Νο8 του ταμπλό, Σεμπάστιαν Μπάεζ για μια θέση στον ημιτελικό του Nordea Open.

ATP 250 NORDEA OPEN SINGLES DRAW l OOP (-1h)

Δανάη Μασκαλέρη

The post Τιμ: “Έχω επιστρέψει” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα