Τίρανα: Νίκες στην πρεμιέρα για Παναγιωτίδου, Λουκόπουλο και Αυγέρη

Με τρεις ελληνικές προκρίσεις συνεχίζεται η δράση στο τουρνουά ITF Juniors (J30) NSO Open που διεξάγεται στα Τίρανα με την 13χρονη Λύδια Παναγιωτίδου να σημειώνει μια μεγάλη νίκη απέναντι στην Νο6 του ταμπλό και την κατά 4 χρόνια μεγαλύτερή της, Βαλεντίνα Μέρκου με 6-1, 6-0 παίρνοντας το εισιτήριο για την επόμενη φάση. 

Εκεί η αθλήτρια του ΟΑ Θεσσαλονίκης θα αντιμετωπίσει

την Τουρκάλα, Ντούρου Τσελίκ, η οποία με τη σειρά της επικράτησε της Ουκρανής Ντάρια Σταβίτσκα με 6-2, 6-0. 

Η Παναγιωτίδου θα αγωνιστεί και στα διπλά εκεί όπου μαζί με την Λετονή Μαρίνα Μαρκίνα θα αντιμετωπίσουν στον 1ο γύρο τις Πολωνές Μπάρμπαρα Σίβεκ και Τζοχάνα Τζούλι. 

Ελληνικές προκρίσεις είχαμε ωστόσο και στο ταμπλό των αγοριών με τον Κωνσταντίνο Λουκόπουλο να επικρατεί του Ρομάνου, Πέτρου Βλαντιμίρ Μπέρτσιου με 6-0, 6-0 και πλέον ο Νο4 του ταμπλό θα αντιμετωπίσει στον 2ο γύρο τον Ιταλό Φιλίπο Αλφάνο που κέρδισε τον Αλβανό Κλεντί Γκάμπα με 6-2, 6-1. 

Στον επόμενο γύρο θα αγωνιστεί και ο Άγγελος Αυγέρης που επικράτησε του Ιταλού Αλεσάντρο Φραντσέσκο Λάινο με 6-3, 2-6, 6-3. Ο Νο3 του ταμπλό θα βρει μπροστά του τον επίσης Ιταλό Λορέντζο Τσιλαρντούτσι, που κέρδισε στην πρεμιέρα του κυρίως ταμπλό τον Αμερικανό Στέφαν Καρατόσιτς με 6-1, 6-3. 

Στα προκριματικά του μονού αγωνίστηκαν επίσης οι Ορέστης Σίκαλος και ο Νίκος Κατσάνος. Ο Σίκαλος επικράτησε στον 1ο γύρο του Αλβανού Ντάρτις Μπιτσάκου με 6-0, 6-1, για να ηττηθεί στις λεπτομέρειες ένα βήμα πριν από το κυρίως ταμπλό, από τον Σέρβο Ογκιέν Μιλένοβιτς με 4-6, 6-2, 10-1. 

Ο Κατσάνος από την πλευρά του πέρασε bye από τον 1ο γύρο, ωστόσο σταμάτησε ένα βήμα πριν από το κυρίως ταμπλό χάνοντας από τον Ιταλό Φεντερίκο Ντέλα Κόρτε με 0-6, 6-4, 10-8. 

Ο 16χρονος Έλληνας τενίστας θα αγωνιστεί ωστόσο στα διπλά εκεί όπου μαζί με τον Αλβανό Τζοάν Σούρα θα παίξουν με τους Ιταλούς Νοά Κανονίνο και Ματέο Ντε Σάνκτις. 

Στα διπλά θα παίξουν και οι Λουκόπουλος και Αυγέρης κόντρα στους Στέφαν Τζόκοβιτς και Μάρκο Ντράγκοβιτς. 

The post Τίρανα: Νίκες στην πρεμιέρα για Παναγιωτίδου, Λουκόπουλο και Αυγέρη appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα