Το εμετικό σχόλιο του Μπούμπλικ και η αντίδραση του Τιμ (vid)

Ο πάντα…ιδιαίτερος Αλεξάντερ Μπούμπλικ από τη στιγμή που κατάλαβε ότι δεν μπορεί να επιστρέψει και να διεκδικήσει τη νίκη απέναντι στον εξαιρετικό Ντόμινικ Τιμ στην πρεμιέρα του US Open αποφάσισε να αφήσει το…στίγμα του στο φετινό τουρνουά με το πλέον απαράδεκτό τρόπο.

Με τον Αυστριακό να είναι μπροστά με 6-4, 4-1 και να σερβίρει για το 5-1 ο Καζάκος ακούστηκε να λέει στη γλώσσα του: “Έχω κουραστεί να δίνω τις καριέρες πίσω σε

άτομα με ειδικές ανάγκες”, εννοώντας φυσικά την προσπάθεια που κάνει ο Τιμ για να επιστρέψει στα γνωστά του επίπεδα μετά από τους τραυματισμούς του. 

"I'm fucking sick of getting all these disabled people back in their career," – Alexander Bublik about Dominic Thiem #USOpen

??? Excuse me ??? pic.twitter.com/S4Yj3RqGbu

— S. E. (@tennis_inmyhead) August 28, 2023

Στη συνέντευξη Τύπου ο Τιμ κλήθηκε να σχολιάσει αυτό που είπε ο αντίπαλός του με τον Αυστριακό να απαντά: “Δεν ξέρω αν η μετάφραση είναι σωστή. Αν είναι τότε είναι σκληρό αυτό που είπε. Είναι κάτι που δεν πρέπει να λες γενικά από σεβασμό. Αλλά ίσως να μην το εννοούσε έτσι. Τι να πω.”

Αξίζει να σημειωθεί ότι αμέσως μετά την ήττα του στο μόνο ο Μπούμπλικ απέσυρε τη συμμετοχή του από τα διπλά κρατώντας την υπόσχεση που είχε δώσει λέγοντας: “Αν χα΄σω στο μονό στο διάολο το διπλό”

US Open Doubles update:
OUT: Bublik/Shevchenko
IN: Karatsev/Myneni (ALT, will play against Djere/Huesler)

— Other List Updates (@OtherLists) August 28, 2023

Ο Τιμ, ο οποίος σημείωσε την πρώτη του νίκη σε Grand Slam μετά από 2,5 χρόνια και τον Φεβρουάριο του 2021 στο Australian Open θα αντιμετωπίσει στον επόμενο γύρο τον Αμερικανό Μπεν Σέλτον. 

The post Το εμετικό σχόλιο του Μπούμπλικ και η αντίδραση του Τιμ (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα