Το ενθαρρυντικό post του Ράφα

Ότι περνάει από το χέρι του για να είναι έτοιμος στην πρεμιέρα της Δευτέρας, κάνει ο Ράφα Ναδάλ

Μέρα με τη μέρα, σερβίς με σερβίς…

Ο Ράφαελ Ναδάλ προπονήθηκε λίγο πιο έντονα την Παρασκευή στην Ο2 Arena και ανέβασε ένα post στο Facebook με φωτογραφίες κατά τη διάρκεια εκτέλεσης σερβίς.

“Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ στο Λονδίνο. Ο στόχος είναι να είμαι υγιής τη Δευτέρα” έγραψε ο Ράφα ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού

στους κοιλιακούς και παραμένει αμφίβολος για την έναρξη του ATP Finals στο Λονδίνο.

Το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, προπονείται από την Τετάρτη στην Αγγλική πρωτεύουσα ενώ την Παρασκευή, πίεσε λίγο παραπάνω το σερβίς του για να διαπιστώσει αν τον επηρεάζει στον τραυματισμό του.

Ο Ναδάλ προπονήθηκε με τον Ματέο Μπερετίνι και όλα δείχνουν ότι θα είναι σε θέση να αγωνιστεί το βράδυ της Δευτέρας με αντίπαλο τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ στο ντέρμπι του Group Andre Agassi. Νωρίτερα τη Δευτέρα, θα διεξαχθεί το επίσης σπουδαίο ματς μεταξύ του Στέφανου Τσιτσιπά και του Ντανίλ Μεντβέντεφ.

Update? Ok, I’m in London happy to be here. Taking it day by day after Paris (small abdominal tear). I need to see how things go, started serving yesterday very slowly. Right now the main goal is to be ready on Monday following the protocols that the doctor gave me

— Rafa Nadal (@RafaelNadal) November 8, 2019

NITTO ATP FINALS DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-2h) | TV Schedule

The post Το ενθαρρυντικό post του Ράφα appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα