Το μήνυμα του Απόστολου Τσιτσιπά για το τέλος της σεζόν

Με ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο facebook ο Απόστολος Τσιτσιπάς ευχαρίστησε όλους αυτούς που στήριξαν τον Στέφανο Τσιτσιπά και την ομάδα του, ενώ παράλληλα ανανέωσε το ραντεβού για τη νέα σεζόν.

“Αγαπητοί φίλοι του τένις, άνθρωποι του τένις και χορηγοί. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τη στήριξή σας και για το χρήσιμα σχόλιά σας κατά τη διάρκεια της σεζόν. Σίγουρα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης, πάνω στα οποία παραμένουμε με ανοιχτή σκέψη για να

υπάρξει μεγαλύτερη εξέλιξη στην ομάδα μας. Δουλεύουμε πάνω σε αυτό προκειμένου να προσφέρουμε καλύτερη ποιότητα τένις και έμπνευση σε όλους όσους αγαπούν το άθλημα και την ίδια τη ζωή.”

“Χαιρόμαστε που μας στηρίζετε σε όλο αυτό το ταξίδι, με την αφοσίωσή σας, το πάθος και την αγάπη σας κι αυτό είναι κάτι που δεν περνάει απαρατήρητο. Σας ευχαριστούμε που μας βοηθάτε προκειμένου να κυνηγήσουμε τα όνειρά μας με μια ομάδα αφοσιωμένων και εργατικών ατόμων που είναι δίπλα μας οποιαδήποτε στιγμή τους χρειαστούμε. Δένουμε τις ζώνες μας για να “πετάξουμε” ακόμα ψηλότερα και σταθερά το 2023. Εύχομαι σε όλους υγεία, αγάπη και επιτυχίες.”

The post Το μήνυμα του Απόστολου Τσιτσιπά για το τέλος της σεζόν appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα