Τον Χάρο με τα μάτια της! – VIDEO

Η Μαρία Σαράποβα έφτασε πολύ κοντά σε έναν οδυνηρό αποκλεισμό στο φετινό Ρολάν Γκαρός όντας με 0-3 πίσω στο σκορ από τη Νο133 τενίστρια στον κόσμο, πριν κάνει μια ολική ανατροπή προτού να είναι πολύ αργά…

Τα περισσότερα φαβορί της διοργάνωσης δεν έχουν πείσει ιδιαίτερα με την απόδοσή τους στον πρώτο γύρο του φετινού Ρολάν Γκαρός και η Μαρία Σαράποβα είπε να μην…πρωτοτυπήσει!

Και όχι μόνο αυτό, αλλά η 31χρονη τενίστρια έφτασε πολύ κοντά στο να αποκλειστεί όταν έχανε με 0-3 από την Ολλανδή Ρίτσελ Χόγκενκαμπ πριν καταφέρει να σοβαρευτεί και να κάνει ένα εκπληκτικό φινάλε στο ματς όπου έβαλε

τα πράγματα στη θέση τους.

Τελικά, επιβλήθηκε με 6-1, 4-6, 6-3 σε έναν αγώνα του οποίου η αρχή με τίποτα δεν προμήνυε τι θα επακολουθούσε.

Και αυτό γιατί η Μάσα έκανε έναν υγιεινό περίπατο 25 λεπτών απέναντι την μη έχουσα παραστάσεις σε υψηλό επίπεδο Ολλανδή και όλα έδειχναν ότι η Ρωσίδα θα είχε ένα εύκολο μεσημέρι πρώτου γύρου.

Ωστόσο, όλα άλλαξαν στο δεύτερο σετ όταν η Χόγκενκαμπ, δίχως να έχει τίποτα απολύτως να χάσει, αποφάσισε να παίξει πιο ελεύθερα, να ρισκάρει περισσότερο και ό,τι βγει.

Ενώ βρέθηκε πίσω και στο δεύτερο σετ με 3-1, η Χόγκενκαμπ ανάγκασε την Σαράποβα σε μια απίστευτη αγωνιστική καθίζηση με τη Ρωσίδα να δέχεται τρία συνεχόμενα breaks και να χάνει τελικά το σετ με οδυνηρά αναπάντεχο τρόπο!

Και το αγωνιστικό της “χάλι” συνεχίστηκε και στις αρχές του τρίτου όπου η Ολλανδή έφτασε μέχρι και το 3-0 δείχνοντας πλέον το φαβορί για να κάνει μια έκπληξη μεγατόνων!

Κάπου εκεί η Μάσα “ξύπνησε”.

Το σοκαριστικό της αλλαγής μομέντουμ του αγώνα της έδωσε τα απαραίτητα “νεύρα” για να σταματήσει την κατηφόρα και παίζοντας λυσσαλέα κάθε πόντο, πήρε και τα έξι επόμενα game από τον Χόγκενκαμπ που βάσει της διακύμανσης του σκορ, δεν μπορεί παρά να έφυγε απογοητευμένη που δεν ολοκλήρωσε τη μεγαλύτερη νίκη της καριέρας της!

Παρά το διπρόσωπο της απόδοσης, κάτι που σίγουρα θα πλήρωνε κόντρα σε μια ποιοτικότερη αντίπαλο, η Μάσα κρατά τη νίκη που, όπως και στην περίπτωση των Ναδάλ και Τζόκοβιτς, είναι αυτό που μετρά καθώς ουδείς θυμάται αν έπαιξες καλά στον πρώτο γύρο όταν αργότερα έχεις κάνει φοβερή πορεία σε ένα Slam.

Η Σαράποβα βρίσκεται στο “διαβολικό” κομμάτι του ταμπλό όπου γίνεται ο κακός χαμός και δεν θα έχει εύκολο έργο ούτε στον επόμενο γύρο, όπου την περιμένει η διαρκώς βελτιωμένη Ντόνα Βέκιτς ενώ στον τρίτο διασταυρώνεται με την Καρολίνα Πλίσκοβα!

Τρίτη 29/5: 1ος Γύρος Ρολάν Γκαρός, Γυναίκες

Muguruza (Spain) beat Kuznetsova (Russia) 7-6(0), 6-2

Mattek-Sands (USA) beat Larsson (Sweden) 6-4, 6-3

Ferro (France) beat Witthoeft (Germany) 6-4, 6-2

Stosur (Australia) beat Wickmayer (Belgium) 6-2, 6-4

Sharapova (Russia) beat Hogenkamp (Netherlands) 6-1 4-6 6-3

Van Uytvanck (Belgium) beat Wallace (Australia) 6-1 6-0

Zhang (China) beat Kucova (Slovakia) 6-0 7-5

Begu (Romania) beat Schmieldova (Slovakia) 6-4 5-7 9-7

Gavrilova (Australia) beat Cirstea (Romania) 4-6 7-6(4) 6-3

Mertens (Belgium) beat Lepchenko (USA) 6-7(11) 7-6(4) 6-0

French Open Women’s Draw | OOP (-1h) l LIVE SCORES

Κώστας Αϊτάκης

The post Τον Χάρο με τα μάτια της! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα