Τον… χαβά του ο Νισικόρι – VIDEO

Ο Κέι Νισικόρι πέρασε και το εμπόδιο του Αντρέας Σέπι και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Monte Carlo Masters. Εκεί, θα βρίσκεται και ο Μαρίν Τσίλιτς ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την απόσυρση του Μίλος Ράονιτς και θα δώσει το παρών στην τελική “8αδα”.

Ο Κέι Νισικόρι αν και τα βρήκε σκούρα για ένα σετ κόντρα στον Αντρέας Σέπι, τελικά βρήκε τον τρόπο και πήρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά του πρώτου χωμάτινου Masters της σεζόν που διεξάγεται στο χώμα του

Μονακό, κερδίζοντας τον Ιταλό στα τρία σετ.

Ο 28χρονος, πρώην Νο4 στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ, επιβλήθηκε με 6-0, 2-6, 6-3 του πολύ καλού στην κόκκινη επιφάνεια Σέπι, μετά από 1 ώρα και 49 λεπτά σκληρής μάχης και “σφράγισε” το τελευταίο εισιτήριο της ημέρας για τους “8” του θεσμού.

o-Kei on clay! @keinishikori defeats Andreas Seppi 6-0, 2-6, 6-3 to reach #RolexMCMasters quarterfinals for the first time. pic.twitter.com/AKj1NlJQUm

Tennis TV (@TennisTV) 19 Απριλίου 2018


Εκεί, ο Νισικόρι θα αντιμετωπίσει το Νο2 του ταμπλό στο Μονακό Μαρίν Τσίλιτς, ο οποίος με την σειρά του προκρίθηκε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, χωρίς να χρειαστεί να αγωνιστεί την Πέμπτη, καθώς ο αντίπαλός του, Μίλος Ράονιτς, απέσυρε την συμμετοχή του λόγω προβλήματος τραυματισμού.

Ο ΑΓΩΝΑΣ

Ο Ιάπωνας ξεκίνησε το ματς άψογα παίρνοντας τα πρώτα επτά γκέιμς της αναμέτρησης κι έκανε γρήγορα-γρήγορα το 6-0, 1-0 όντας το αφεντικό για την νίκη-πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Κάπου εκεί όμως, ο Ιταλός προέβαλλε αντίσταση, ανέβηκε ψυχολογικά κι αγωνιστικά και πίεσε τον αντίπαλό του που μέχρι εκείνη την στιγμή ήταν το αδιαμφιλονίκητο φαβορί για την πρόκριση στην “8αδα” του Monte Carlo Masters.

Ο Ιταλός μετέτρεψε όμως το 6-0, 2-1 υπέρ του Ιάπωνα σε 6-0, 2-6, αφού με πέντε διαδοχικά κερδισμένα γκέιμς έφερε το ματς στα ίσια και έδειξε ότι μπορεί να φτάσει στην νίκη, απέναντι στον “καυτό” Κέι.

Όσο κράτησε η υπεροχή του Ιταλού όμως, κράτησε, αφού ο Νισικόρι μη θέλοντας να μπει σε περιπέτειες ανέβασε και πάλι την απόδοσή του στο τρίτο και καθοριστικό κομμάτι του αγώνα και έφτασε τελικά στην νίκη μετά από 45 λεπτά ματς στο τρίτο σετ, το οποίο και κέρδισε με 6-3.

Αύριο, ο Νισικόρι θα παίξει απέναντι στον άνθρωπο που του στέρησε το 2014 την ευκαιρία να πανηγυρίσει τον πρώτο Grand Slam τίτλο της καριέρας του, στην Νέα Υόρκη των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

Ο Τσίλιτς θυμίζουμε είχε επιβληθεί του προσεχούς αντιπάλου του με 3-0 σετ στον τελικό του Flushing Meadows πριν τρισήμιση περίπου χρόνια. Ο “νίντζα” πάντως, μόνο… χαρμόσυνα νέα του έρχονται στον νου αν αναλογιστεί κανείς πως την πρώτη και μοναδική φορά που έπαιξε κόντρα στον Τσίλιτς στο χώμα, ήταν στην Βαρκελώνη, όπου και τελικά κατέκτησε τον θεσμό, το 2014!

Πέμπτη 19/4: 3ος Γύρος Monte Carlo Masters

Nishikori (Japan) beat Seppi (Italy) 6-0, 2-6, 6-3

Nadal (Spain) beat Khachanov (Russia) 6-3, 6-2

Thiem (Austria) beat Djokovic (Serbia) 6-7(2), 6-2, 6-3

Dimitrov (Bulgaria) beat Kohlschreiber (Germany) 4-6, 6-3, 6-4

A.Zverev (Germany) beat J.L. Struff (Germany) 6-4, 4-6, 6-4

Goffin (Belgium) beat Bautista-Agut (Spain) 6-4, 7-5

Gasquet (France) beat M.Zverev (Germany) 6-2, 7-5

Cilic (Croatia) beat Raonic (Canada) Walkover

MONTE CARLO MASTERS DRAW | OOP (-1h) | TV SCHEDULE

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Τον… χαβά του ο Νισικόρι – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα