Τουρνουά “Σταύρος Παναγόπουλος”: Ελληνική υπόθεση τα προημιτελικά στον Μαραθώνα

Με πολλές ελληνικές προκρίσεις στα προημιτελικά σε αγόρια και κορίτσια συνεχίστηκε στον Μαραθώνα το διεθνές τουρνουά U14 (κατηγορίας 3) “Σταύρος Παναγόπουλος”, ενώ προκρίσεις είχαμε και στα ημιτελικά των διπλών. 

Στα αγόρια ο Ραφαήλ Παγώνης επικράτησε με 6-0, 6-2 του Ιταλού Ματία Αουτορίνο με τον Νο1 του ταμπλό να εξασφαλίζει την πρόκριση στους “8” εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την Πέμπτη τον Θάνο Χερόπουλο που με τη σειρά του επικράτησε του Παναγιώτη Δήμα με 6-0, 6-2. 

Στον επόμενο γύρο θα βρεθεί και ο Γιάννης Μοτσάκος που κέρδισε τον Κωνσταντίνο Ιωαννάτο με 2-6, 6-2,

6-2 με τον Νο5 του ταμπλό να βρίσκει στα προημιτελικά της Πέμπτης τον Ρουμάνο και Νο4 του ταμπλό Νταβίντ Σερτέλ που κέρδισε τον Ρώσο Αλιακσάντρ Βιαρόφτσκι με 6-3, 6-1. 

Την πρόκριση στα προημιτελικά πήρε και ο Νο2 του ταμπλό, Αλέξανδρος Αυγέρης που κέρδισε τον Ιορδάνη Χατζηνικολάου με 6-3, 6-1 και πλέον θα παίξει κόντρα στον Νικόλα Μπική που με τη σειρά του κέρδισε τον Κωνσταντίνο Δημητρίου Ζώτο με 6-4, 4-6, 6-2. 

Στους “8” για βρεθεί και ο Ιωάννης Παναγιώτης Βασιλειάδης που μετά από μια μάχη τριών sets επικράτησε του Χρήστου Αφρουδάκη με 2-6, 6-2, 6-2 και στη συνέχεια θα αντιμετωπίσει τον Ιταλό και Νο3 του ταμπλό Μάρκο Μπρινιόλι. 

Στο διπλό οι Παγώνης και Αυγέρης, μετά τη νίκη του κόντρα στους Χατζηνικολάου και Δημητρίου Ζώτο με 6-0, 6-2 πέρασαν στα ημιτελικά όπου θα παίξουν με τους Σερτσέλ και Χερόπουλο που με τη σειρά τους κέρδισαν τους Ιταλούς και Νο3 του ταμπλό Αουτορίνο και Μπρινιόλι με 6-2, 4-6, 10-5. 

Νίκη και για τους Νο2 του ταμπλό Τζέρι Κουτσιγιώργο και Γιάννη Μοτσάκο απέναντι στους Ιωαννάτο και Νικολούδη με 7-6(2), 6-4 και στα ημιτελικά της Πέμπτης θα παίξουν κόντρα στους Ιταλούς Γκισέλι και Τζιοβανιόλι που επικράτησαν των Νο4 του ταμπλό Γκλιγκόροφ (Σερβία) και Βιαρόφκτσκι (Ρωσία) με 6-1, 7-6(3). 

Στα κορίτσια η φορμαρισμένη και Νο1 του ταμπλό Λύδια Παναγιωτίδου κέρδισε την Αγγελίνα Γκλαβά με 6-0, 6-0 και στη συνέχεια θα παίξει με την Νο6 του ταμπλό την Γεωργιανή Κετεβάν Μοτζμανασβίλι που με τη σειρά της επικράτησε δύσκολα της Εμμέλεια Μάγου με 6-4, 2-6, 6-4. 

Στα προημιτελικά θα βρεθεί και Νο4 του ταμπλό Κωνσταντίνα Βολονάκη μετά τη νίκη της κόντρα στην Ρουμάνα Σοράνα Γκεόργκε με 6-0, 6-2 και την Πέμπτη θα παίξει με την Σέρβο Βίβιαν Τσεμάνοβα που κέρδισε στα 3 sets την Ιωάννα Ξυδά με 4-6, 7-6(5), 6-1. 

Πρόκριση στα προημιτελικά εξασφάλισε και η Χαρίκλεια Ζήνα επικρατώντας της Αναστασίας Χόλμπαν με 6-4, 6-4 και στη φάση των “8” θα παίξει απέναντι στην Ρουμάνα και Νο5 του ταμπλό Ανίσια Γκίκα που επικράτησε την Τετάρτη της Βασιλικής Τσαντίλη με 6-3, 6-4. 

Τέλος στην 8άδα πέρασε και η Νο7 του ταμπλό Διόνη Κουκούλη μετά τη νίκη της επί της Βασιλικής Λιαγκριδώνη με 6-0, 6-3 και στα προημιτελικά θα αντιμετωπίσει την Νο2 του ταμπλό την Ρωσίδα Αμελία Κονονένκο που ξεπέρασε το εμπόδιο της Σέρβας Γιάνα Πρίτσα με 6-2, 6-1. 

Στο διπλό οι ελληνικές ρακέτες εξασφάλισαν τουλάχιστον μια παρουσία στον τελικό καθώς οι Νο1 του ταμπλό Παναγιωτίδου και Βολονάκη κέρδισαν τις Αρτσίτα και Τσαντίλη με 6-2, 6-0 και στα ημιτελικά της Πέμπτης θα παίξουν κόντρα στις Ελληνίδες Γιάντση και Θεωδορέλου που επικράτησαν των Νο4 του ταμπλό Γκίκα (Ρουμανία) και Στεπανίστσεβα (Ρωσία) με 6-4, 6-3. 

Στον άλλο ημιτελικό της Πέμπτης οι Νο2 του ταμπλό Κουκούλη και Ζήνα θα παίξουν κόντρα στις Νο3 του ταμπλό Τσεμάνοβα και Κονονέκο. Κουκούλη και Ζήνα κέρδισαν στον προημιτελικό της Τετάρτης τις Γκεόργκε (Ρουμανία) και Μοτζμανασβίλι (Γεωργία) με 6-2, 6-0, ενώ οι Τσεμάνοβα και Κονονένκο επικράτησαν των Γκλαβά και Κουκούτση με 6-3, 6-2. 

MARATHONAS “STAVROS PANAGOPOULOS” BOYS SINGLES DRAW | DOUBLES | OOP

MARATHONAS “STAVROS PANAGOPOULOS” GIRLS SINGLES DRAW | DOUBLES | OOP

The post Τουρνουά “Σταύρος Παναγόπουλος”: Ελληνική υπόθεση τα προημιτελικά στον Μαραθώνα appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα