Τρελάθηκε με το χώμα αλλά κέρδισε (vid)

14:28 5/5/2021 - Πηγή: Tennis24

Η σχέση μίσους που έχει με το χώμα ο Ντανίλ Μεντβέντεφ είναι γνωστή όμως ο Ρώσος είναι αποφασισμένος να δουλέψει για να το αλλάξει και η αρχή έγινε με την πρώτη του νίκη στο Masters της Μαδρίτης.

Ο 25χρονος Ρώσος, αν και βρέθηκε πίσω στα σετ και πιάστηκε από την κάμερα να λέει “Δεν θέλω να παίζω σε αυτή την επιφάνεια”, χτυπώντας τη ρακέτα του στο χώμα, επικράτησε 4-6, 6-4, 6-2 του Αλεχάντρο Νταβίντοβιτς-Φοκίνα στην πρεμιέρα του στη Μαδρίτη και ξεκίνησε την προσπάθεια αποκαθήλωσης του Νόβακ Τζόκοβιτς από το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης.

Αν

ο Μεντβέντεφ καταφέρει να κερδίσει το πρώτο του χωμάτινο Masters στη Μαδρίτη ή τη Ρώμη και φτάσει έως τα ημιτελικά στο άλλο τουρνουά και παράλληλα ο Τζόκοβιτς δεν φτάσει στον τελικό της Ρώμης, τότε ο Ρώσος θα γίνει ο πρώτος τενίστας πλην των Big 4 που ανεβαίνει στο Νο1, μετά τον Άντι Ρόντικ που βρέθηκε εκεί για τελευταία φορά στις 26 Ιανουαρίου 2004!

Breaking down the underarm serve… break point down @alexdavidovich1 coming up with the goods against Medvedev in Madrid!#MMOpen pic.twitter.com/vgxrcCXMN5

Tennis TV (@TennisTV) May 5, 2021

The love-in with clay begins @DaniilMedwed snaps his six-match losing streak on clay – dating back to April 2019 – with a 4-6 6-4 6-2 win against Davidovich Fokina!#MMOpen pic.twitter.com/S9KXePcktV

Tennis TV (@TennisTV) May 5, 2021

Το πρώτο βήμα σε αυτή την προσπάθεια έγινε, έστω και στα τρία σετ με τον Μεντβέντεφ να παίρνει το εισιτήριο για τον 3ο γύρο του Mutua Madrid Open εκεί όπου θα συναντήσει τον Κριστιάν Γκαρίν που με τη σειρά του κέρδισε 6-3, 6-4 τον Γερμανό, Ντόμινικ Κέπφερ.

Την εξαιρετική του πορεία τους τελευταίους μήνες στο ATP Tour συνέχισε και ο Ασλάν Καράτσεφ ο οποίος πέτυχε σπουδαία νίκη επί του χωματά Ντιέγκο Σβάρτσμαν με 2-6, 6-4, 6-1. Ο Ρώσος στους “16” θα συναντήσει τον Αλεξάντερ Μπούμπλικ.

The impressive season continues

@AsKaratsev knocks seventh seed Schwartzman out of the #MMOPEN with a 2-6, 6-4, 6-1 win. pic.twitter.com/mVoCxIVkoc

ATP Tour (@atptour) May 5, 2021

MADRID OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES | OOP (-1h)

The post Τρελάθηκε με το χώμα αλλά κέρδισε (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα